![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
ty
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie ma problemu. Gimp można robić wszystkiego, że Photoshop może jest bezpłatny. To zupełnie inny krzywa uczenia się, ale jeśli już jesteś zaznajomiony z PS powinny być w stanie odebrać to dość szybko.
|
|
|
|||
|
|||
|
great ^ _ ^ toczy psychicznego poszukiwaniu rozwiązania, ale nigdy nie dostałem nigdzie ty znowu.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dont like gimp brakuje filtrów
|
|||
|
|||
|
ponieważ ja cantomat znaleźć mój ps cd il pretty much spróbować wszystkiego, co ma ten sam rezultat: (
|
|
|
|||
|
|||
|
Przeniesione do nowego wątku, gdyż jest to OT z pulpitów.
Nie mogę osobiście (jeszcze), ale widziałem jak ludzie dobrej pracy z Gimp jak w PS. Są tutoriale i posiada ona kilka aktualizacji w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Jest coraz lepiej. |
|
|
|||
|
|||
|
w tym większość użytkowników Linuksa wykorzystanie gimp, jako źródło jest otwarty i jest w większości dystrybucji jest
I trudno było poruszać się i korzystać, ale jego dobre darmową alternatywą dla ps |
|
|
|||
|
|||
|
To prawda, że różne krzywa uczenia się, które mogą być trudne.
Tutaj jest odpowiednim miejscem do zdobywania wiedzy na ten temat. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
|
|||
|
|||
|
pobrany Gimp kiedy dał mi link a ja nawet nie zacząć używać go do dziś, obejrzałem kilka filmów na to i tu jest moje początkujących zdjęcia przed / po
Przed ![]() Po ![]() Wystarczy usunąć kilka skaz skóry wokół nosa i brody, zmiana koloru oczu, włosów i paznokci. Do tej pory znalazłem, że jest to trochę bardziej kłopotliwe zacząć następnie PS, ale równie dobre. Well I'm off do obejrzenia kilku tuts na youtube ^ _ ^ |