![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| ty |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă. Gimp poate face tot ce poate Photoshop numai el este liber. Este o curbă de învăţare diferite, dar, dacă nu sunteţi deja familiarizaţi cu PS de ce ar trebui să aibă posibilitatea de a alege-o destul de repede. |
|
| |||
| |||
| mare ^ _ ^ fost întâmplă mentale care caută o soluţie, dar nu a avut ty oriunde din nou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont ca se confruntă cu o lipsă de vitalitate filtre
| |||
| |||
| deoarece i cant află meu ps cd il destul de mult să încercaţi ceva care are aceleaşi rezultate: ( |
|
| |||
| |||
| Mutat la New thread deoarece acest lucru este OT de la desktop-uri. Eu personal nu poate (inca), dar am văzut oameni fac la fel de bun de lucru cu Gimp ca şi în cazul PS. Există tutoriale şi le-a avut mai multe actualizări în ultimele câteva luni. Merge mai bine. |
|
| |||
| |||
| într-adevăr, cea mai mare utilizatorilor Linux utilizare gimp, ca este open source şi vine cu cel mai distro's Am găsit-o din greu pentru a naviga şi de a utiliza, dar sa o bună alternativă la liberă ps |
|
| |||
| |||
| Adevărat, o altă curbă de învăţare care poate fi dificila. Aici este un bun site pentru a învăţa mai multe despre el. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| descarcat de Gimp când mi-a dat pe link-ul şi nu am fost chiar la începerea utilizării până astăzi, urmărit câteva clipuri video pe el, iar aici este meu incepatori pics înainte / după Înainte ![]() După ![]() Doar eliminat câteva vătămări pielea din jurul nasului şi bărbie, schimbat culoarea ochii, părul, unghiile şi degetul. Până în prezent, am găsit-o a fi un pic mai confuz, apoi să începeţi cu PS dar la fel de bun. Ei bine eu sunt în afara pentru a privi mai multe tuts pe YouTube ^ _ ^ |