![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| ty |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. V Gimp môžete urobiť všetko, čo Photoshop môžeme len, že je zadarmo. Jedná sa o rôzne krivky učenia, ale ak ste už oboznámení s PS sa mali by ste mať možnosť si to vyzdvihnúť pomerne rýchlo. |
|
| |||
| |||
| skvelé ^ _ ^ boli prebiehajúce duševné hľadanie riešenia, ale nikdy nikde ty znova. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont ako gimp chýba filtre
| |||
| |||
| pretože i cant nájsť vc cd il skoro skúsiť všetko, čo má rovnaké výsledky: ( |
|
| |||
| |||
| Presťahoval do novej vlákno, pretože to je OT od desktopov. Nemôžem osobne (zatiaľ), ale som videl ľudí, ako urobiť dobrú prácu s Gimp ako u PS. Existujú návody a má viac aktualizácií v posledných niekoľkých mesiacoch. Je to stále lepšie. |
|
| |||
| |||
| skutočne väčšina používateľov Linuxu používať gimp, ako je open source, a to s najväčšou distro to Našiel som to ťažko pohybovať a využívať, ale jeho dobrú bezplatnú alternatívou k pz |
|
| |||
| |||
| Pravda, iné krivky učenia, ktoré môže byť ťažké. Tu je dobré miesto na učenie viac o tom. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| stiahnuty Gimp, keď mi dala odkaz a já ani začať používať ho dodnes, sledoval niekoľko videí na to a tady je moje začiatočníkov pics Pred / Po Pred ![]() Po ![]() Len pár odstrániť škvrny kože okolo nosa a brady, zmeniť farbu svojich očí, vlasov, nechtov a prstov. Zatiaľ som zistil, že je potrebné trochu mätúci začať potom PS ale rovnako dobrý. Tak som sa na hodinky niekoľko Tutsi na youtube ^ _ ^ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Značka ktokoľvek tam Vlastné GIMP kefy? | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 6 | 29. marca 2009 09:28 |
| Ďalším GIMP tut Od Kano * len pre Windows * | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 5 | 23. marca 2009 16:36 |
| Manipulácia 'Liquify' S Gimp. | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 8 | 2. novembra 2008 15:22 |
| Gimp 2.4? | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 1 | 15. mája 2008 03:48 |
| PS3 Dátum vydania Diskusia | Conred | PC a herné konzoly | 4 | 21. októbra 2006 09:38 |
| Thread Tools | |
| |