![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| тима |
|
| |||
| |||
| Нема проблема. Тхе ГИМП може учинити све што Пхотосхопу могу само да је бесплатно. То је другачији кривуље учења, али ако сте већ упознати са ПС требало би да можете да га покупити прилично брзо. |
|
| |||
| |||
| велики ^ _ ^ траје ментална траже решење, али никада није добио нигде равноправности поново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И донт као што је ГИМП недостаје филтере
| |||
| |||
| јер ја лицемјерје наћи мој ПС ЦД Ил прилично покушају нешто што има исте резултате: ( |
|
| |||
| |||
| Преселио у нову нит јер је продужетак из рачунара. Не могу лично (још увек сам), али сам видео како људи раде добар рад са Гимп и ПС. Постоје туториали и има више исправки у последњих неколико месеци. То је све боља. |
|
| |||
| |||
| вероватно има и Линукс корисници користе Гимп, као што је отвореног кода и долази са вецином дистрибуција'с Било ми је тешко да се крећете и да користи, али је добра алтернатива слободног ПС |
|
| |||
| |||
| Истина, другачији кривуље учења које могу бити тешко. Овде је добро место за учење више о томе. хттп://мемберс.хоме.нл/м.уеисбеек/гимп/ |
|
| |||
| |||
| скинути Гимп, када си ми дао линк и нисам ни почети користити га до данас, посматрао неколико видеа на њу, а овде је мој почетнике Пицс Пре / После Пре ![]() Након ![]() Довољно је уклонити мало коже мрље око носа и браде, промена боје њене очи, коса, прстију и ноктију. До сада сам пронашао да буде мало више збуњујуће за почетак а затим ОШ, али исто тако добро. Па сам искључује да гледа још неколико тутс на ЫоуТубе ^ _ ^ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свако Проверите постоји Оун ширити четке? | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 6 | 29 март 2009 09:28 |
| Још један ширити пих Фром Кано Уиндоус * Само * | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 5 | 23 март 2009 16:36 |
| Манипулација 'Ликуифы' с ширити. | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 8 | 2 новембар 2008 15:22 |
| Ширити 2,4? | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 1 | 15 мај 2008 03:48 |
| Пс3 Датум објаве Разговор | Цонред | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 21 октобар 2006 09:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |