![]() |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| TY |
|
| |||
| |||
| No problem. Gimp herşeyi Photoshop sadece özgür olabilir yapabilirsiniz. Farklı bir öğrenme eğrisi ama zaten PS, oldukça çabuk almak gerekir tanıdık eğer. |
|
| |||
| |||
| great ^ _ ^ bir çözüm ararken zihinsel ama devam yerde ty daha asla var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu filtreler yoksun gimp i dont like
| |||
| |||
| beri i cant benim tr hemen hemen aynı sonuçları olan bir şey denemek il cd: find ( |
|
| |||
| |||
| Çünkü bu masaüstlerinden OT yeni iplik taşındı. Ben kişisel olarak değil (henüz) ama insan olarak Gimp ile çalışmanın iyi PS olarak yapmak görüldü olabilir. Orada dersler ve bu son birkaç ay içinde birden çok güncelleştirme olmuştur. Bu iyiye. |
|
| |||
| |||
| açık kaynak ve gelir de çoğu Linux kullanıcıları, GIMP kullanarak en distro's i ve gezinmek için kullanmak zor bulundu ps onun iyi bir alternatife |
|
| |||
| |||
| Doğru, farklı bir öğrenme eğrisi bu zor olabilir. İşte hakkında daha fazla bilgi için iyi bir sitedir. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| İndirilen Gimp zaman beni bile bugüne kadar kullanmaya başlamadı bağlantı ve i verdi ve burada birkaç video izledim önce benim başlayanlar pics's / sonra Önce ![]() Sonra ![]() Sadece burun ve çene çevresinde birkaç cilt lekeleri çıkarmak ve tırnak gözlerini, saç rengini değiştirdi. Şimdiye kadar biraz daha fazla sonra PS ama tıpkı iyi bir başlangıç kafa karıştırıcı olduğu tespit ettik. Ben de on youtube birkaç tuts izlemek üzere yoldaydım ^ _ ^ |
![]() |
|
| Bookmarks |