![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Je možné nainstalovat OSS 2 na PC? Co mám v úmyslu udělat, je nainstalovat Vista Ultimate a Linux Ubuntu. Pokud někdo ví o každém průvodci, nebo ví, pak prosím post: D díky za to je kdokoliv míst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano to je, mít pro Google 'Duální Zavádecí'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jejich použití je v mé koleje ukázat lidem, jak nainstalovat operační systémy. http://www.vmware.com/products/player/
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace operačních systémů na USB | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 7 | 2. března 2009 16:50 |
| Dva operační systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádecí | TenQ | Operační systémy Windows | 1 | 11. únor 2009 12:05 |
| POST mi říká, já mám 2 operační systémy | Arriflex | Operační systémy Windows | 5 | 22. prosinec 2007 17:25 |
| Volný Operační systémy od společnosti Microsoft, Vista, XP, atd. | SocialWarfare | Operační systémy Windows | 7 | 18. října 2007 04:44 |
| Porovnávání operačních systémů! | superfly | Obecné Software Chat | 4 | 24. dubna 2007 06:42 |
| Thread Nástroje | |
| |