![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Je možné nainštalovať OSS 2 na PC? Čo mám v úmysle urobiť, je nainštalovať Vista Ultimate a Linux Ubuntu. Ak niekto vie o každom sprievodcovi, alebo vie, potom prosím post: D vďaka za to je ktokoľvek miest |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno to je, mať pre Google 'Duální Zavádzacia'
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ich použitie je v mojej koľaje ukázať ľuďom, ako nainštalovať operačné systémy. http://www.vmware.com/products/player/
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia operačných systémov na USB | Coolyxxx | Všeobecné Software Chat | 7 | 2. marca 2009 16:50 |
| Dva operačné systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádzacia | TenQ | Operačné systémy Windows | 1 | 11. február 2009 12:05 |
| POST mi hovorí, já mám 2 operačné systémy | Arriflex | Operačné systémy Windows | 5 | 22. december 2007 17:25 |
| Voľný Operačné systémy od spoločnosti Microsoft, Vista, XP, atď | SocialWarfare | Operačné systémy Windows | 7 | 18. októbra 2007 04:44 |
| Porovnávanie operačných systémov! | superflu | Všeobecné Software Chat | 4 | 24. apríla 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |