по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Hamachi проблеми, лоша връзка.

Reply

Нишка Инструменти
Old 28-ми Ноември, 2007, 16:27
Новите държави Група

Default Hamachi проблеми, лоша връзка.

Хей

Имам голям проблем с Hamachi, всеки път, когато се свържете с моите приятели, моите стрелката е синьо и винаги е обърната надолу, и когато играем футбол и ясли винаги се ритна, защото връзката е толкова лошо.

Аз не знам какъв е проблемът, и аз се опитах почти всичко.
Някой да има някои идеи, или има някаква глупава / лесно нещо аз просто забравих да направя? Може би това има нещо общо с моята домашна мрежа, тъй като тя работи в училище?

Благодарим ви за вашата помощ
Old 24 януари 2008, 14:29
Член Група

Default Hamachi проблеми, лоша връзка.

Никога не съм имал този проблем с Hamachi ..
Така че аз ще Предполагам, че в мрежата ви.
Използвате ли безжична или кабелна?
ако е безжична, бъдете сигурни, че не си далеч от сигнала идва, или че тя не излиза че много стени (имах този проблем в старата ми стая)
Ако използвате кабел, се уверете, че е вложил в десницата, ако това е губене, тя може да пуснете връзка от време на време
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc