menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Hamachi problémy, špatné spojení.

Reply

Thread Nástroje
Old 28.listopadu 2007, 16:27
Nový člen skupiny

Default Hamachi problémy, špatné spojení.

Hej

Mám velký problém s hamachi, pokaždé jsem se spojil s moji přátelé, moje je modrá šipka a vždy směrem dolů, a když budeme hrát i fotbal žlab vždy kopal, protože spojení je tak špatné.

Nevím, jaký problém se jedná, a já se snažil téměř vše.
Má někdo nějaké nápady, nebo je tam nějaký stupidní / snadná věc, kterou jsem právě zapomněla, dělat? Možná to má něco společného s domácí síti, protože pracuje ve škole?

Děkujeme vám za vaši pomoc
Old 24. ledna 2008, 14:29
Člen Skupina

Default Hamachi problémy, špatné spojení.

Nikdy jsem tento problém s hamachi ..
Tak se budu asi je to v síti.
Používáte bezdrátovou, nebo kabel?
Pokud bezdrátové, ujistěte se, že není daleko od signálu pochází, nebo že to nejde i když na mnoha zdech (Měl jsem tento problém v mém bývalém pokoji)
Použijete-li kabel, být jistý, že to dal do pořádku, pokud to ztratí, může pokles připojení čas od času
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Rainbow Six 3 Raven štít hamachi chardukian PC a herní konzole 0 28. května 2009 12:02
Potíže s připojením rocker9455 Virus, spyware a bezpečnost 6 6. listopadu 2008 11:30
MP3 přehrávače problémy s připojením přes USB Wizosir Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 26. července 2008 10:18
LAN / Internet připojení problémy lloydwoodford91 Sítě, Modemy & VoIP 7 26. května 2008 05:38
Internet připojení problémy jamcgee11 Sítě, Modemy & VoIP 1 1. listopadu 2007 03:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.