![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej Mám velký problém s hamachi, pokaždé jsem se spojil s moji přátelé, moje je modrá šipka a vždy směrem dolů, a když budeme hrát i fotbal žlab vždy kopal, protože spojení je tak špatné. Nevím, jaký problém se jedná, a já se snažil téměř vše. Má někdo nějaké nápady, nebo je tam nějaký stupidní / snadná věc, kterou jsem právě zapomněla, dělat? Možná to má něco společného s domácí síti, protože pracuje ve škole? Děkujeme vám za vaši pomoc |
|
| |||
| |||
| Nikdy jsem tento problém s hamachi .. Tak se budu asi je to v síti. Používáte bezdrátovou, nebo kabel? Pokud bezdrátové, ujistěte se, že není daleko od signálu pochází, nebo že to nejde i když na mnoha zdech (Měl jsem tento problém v mém bývalém pokoji) Použijete-li kabel, být jistý, že to dal do pořádku, pokud to ztratí, může pokles připojení čas od času |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rainbow Six 3 Raven štít hamachi | chardukian | PC a herní konzole | 0 | 28. května 2009 12:02 |
| Potíže s připojením | rocker9455 | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 6. listopadu 2008 11:30 |
| MP3 přehrávače problémy s připojením přes USB | Wizosir | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 26. července 2008 10:18 |
| LAN / Internet připojení problémy | lloydwoodford91 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 26. května 2008 05:38 |
| Internet připojení problémy | jamcgee11 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 1. listopadu 2007 03:13 |
| Thread Nástroje | |
| |