![]() |
|
| |||
| |||
| Έι Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το hamachi, κάθε φορά που συνδέεστε με τους φίλους μου, μου είναι μπλε βέλος και πάντα προς τα κάτω, και όταν παίζουν ποδόσφαιρο παχνί i πάντα να σε διώξουν, διότι η σύνδεση είναι τόσο κακή. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, και θα προσπαθήσει σχεδόν τα πάντα. Έχεις κάποιες ιδέες κανέναν, ή υπάρχει κάποια ηλίθια / εύκολο πράγμα Απλά ξέχασες να κάνεις; ίσως να έχει κάτι να κάνει με το σπίτι μου δίκτυο, διότι τα έργα στο σχολείο; σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα με hamachi .. Έτσι, θα υποθέσει ότι το δίκτυό σας. Χρησιμοποιείτε ασύρματο, ή καλώδιο; αν ασύρματο, να είστε σίγουροι ότι δεν σας μακριά από το σήμα που προέρχεται από, ή ότι αυτό δεν είναι αν και σε πολλούς τοίχους (Είχα αυτό το πρόβλημα στο παλιό μου δωμάτιο) Εάν χρησιμοποιείτε το καλώδιο, να είστε σίγουροι ότι είναι σε θέσει δικαίωμα, αν το χάσουμε, μπορεί να αφαιρεθεί η σύνδεση με την πάροδο του χρόνου |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Rainbow Six 3 Raven Shield hamachi | chardukian | PC & Console Gaming | 0 | 28 Μαΐου 2009 12:02 |
| Σύνδεση προβλήματα | rocker9455 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 6η Νοε 2008 11:30 |
| MP3 Players προβλήματα σύνδεσης μέσω USB | Wizosir | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 26 Ιουλ 2008 10:18 |
| LAN / Internet προβλήματα σύνδεσης | lloydwoodford91 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 26η Μαΐου 2008 05:38 |
| Προβλήματα σύνδεσης στο Internet | jamcgee11 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 1η Νοεμβρίου 2007 03:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |