μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Hamachi προβλήματα, η κακή σχέση.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 16:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Hamachi προβλήματα, η κακή σχέση.

Έι

Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το hamachi, κάθε φορά που συνδέεστε με τους φίλους μου, μου είναι μπλε βέλος και πάντα προς τα κάτω, και όταν παίζουν ποδόσφαιρο παχνί i πάντα να σε διώξουν, διότι η σύνδεση είναι τόσο κακή.

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, και θα προσπαθήσει σχεδόν τα πάντα.
Έχεις κάποιες ιδέες κανέναν, ή υπάρχει κάποια ηλίθια / εύκολο πράγμα Απλά ξέχασες να κάνεις; ίσως να έχει κάτι να κάνει με το σπίτι μου δίκτυο, διότι τα έργα στο σχολείο;

σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας
Old 24 του Ιανουαρίου 2008, 14:29
Μέλος Ομάδα

Default Hamachi προβλήματα, η κακή σχέση.

Ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα με hamachi ..
Έτσι, θα υποθέσει ότι το δίκτυό σας.
Χρησιμοποιείτε ασύρματο, ή καλώδιο;
αν ασύρματο, να είστε σίγουροι ότι δεν σας μακριά από το σήμα που προέρχεται από, ή ότι αυτό δεν είναι αν και σε πολλούς τοίχους (Είχα αυτό το πρόβλημα στο παλιό μου δωμάτιο)
Εάν χρησιμοποιείτε το καλώδιο, να είστε σίγουροι ότι είναι σε θέσει δικαίωμα, αν το χάσουμε, μπορεί να αφαιρεθεί η σύνδεση με την πάροδο του χρόνου
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Rainbow Six 3 Raven Shield hamachi chardukian PC & Console Gaming 0 28 Μαΐου 2009 12:02
Σύνδεση προβλήματα rocker9455 Virus, Spyware & Ασφάλεια 6 6η Νοε 2008 11:30
MP3 Players προβλήματα σύνδεσης μέσω USB Wizosir Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 26 Ιουλ 2008 10:18
LAN / Internet προβλήματα σύνδεσης lloydwoodford91 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 26η Μαΐου 2008 05:38
Προβλήματα σύνδεσης στο Internet jamcgee11 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 1η Νοεμβρίου 2007 03:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.