manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Hamachi probleme, loše veze.

Reply

Thread Tools
Old 28. studenog 2007, 16:27
Novi član grupe

Default Hamachi probleme, loše veze.

Ej

Imam veliki problem s hamachi, svaki put sam spojiti s mojim prijateljima, mojim arrow je plava i uvijek okrenuti prema dolje, a kad smo igrati nogomet jasle sam uvijek dobiti nogama, jer se veza toliko loše.

Ne znam što je problem, i ja pokušao skoro sve.
bilo tko je dobio neke ideje, ili postoji neki glupi / laka stvar sam zaboravio to učiniti? možda je nešto za napraviti sa mojim kućnu mrežu, jer se radi u školi?

hvala vam na pomoći
Old 24 sij 2008, 14:29
Member Group

Default Hamachi probleme, loše veze.

Nikad nisam imao taj problem sa hamachi ..
Stoga ću je pogoditi mrežu.
Da li koristite bežični, ili kabel?
ako je bežični, budite sigurni da vaš ne daleko od signala dolazi iz, ili da to ipak ne ide na mnogim zidovima (Imao sam ovaj problem u mojoj staroj sobi)
Ako koristite kabel, budite sigurni da je stavi u redu, ako je izgubite, on svibanj pad veze s vremena na vrijeme
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Rainbow Six 3 Raven štit hamachi chardukian PC & konzole Igre 0 28. svibanj 2009 12:02
Connection problemi rocker9455 Virus, Spyware i sigurnost 6 6. studeni 2008 11:30
MP3 Playeri Connection Problems preko USB Wizosir Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 26. srpnja 2008 10:18
LAN / Internet veza problemi lloydwoodford91 Networking, Modemi & VoIP 7 26. svibanj 2008 05:38
Internet veza problemi jamcgee11 Networking, Modemi & VoIP 1 1. studeni 2007 03:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.