![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej Imam veliki problem s hamachi, svaki put sam spojiti s mojim prijateljima, mojim arrow je plava i uvijek okrenuti prema dolje, a kad smo igrati nogomet jasle sam uvijek dobiti nogama, jer se veza toliko loše. Ne znam što je problem, i ja pokušao skoro sve. bilo tko je dobio neke ideje, ili postoji neki glupi / laka stvar sam zaboravio to učiniti? možda je nešto za napraviti sa mojim kućnu mrežu, jer se radi u školi? hvala vam na pomoći |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam imao taj problem sa hamachi .. Stoga ću je pogoditi mrežu. Da li koristite bežični, ili kabel? ako je bežični, budite sigurni da vaš ne daleko od signala dolazi iz, ili da to ipak ne ide na mnogim zidovima (Imao sam ovaj problem u mojoj staroj sobi) Ako koristite kabel, budite sigurni da je stavi u redu, ako je izgubite, on svibanj pad veze s vremena na vrijeme |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Rainbow Six 3 Raven štit hamachi | chardukian | PC & konzole Igre | 0 | 28. svibanj 2009 12:02 |
| Connection problemi | rocker9455 | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 6. studeni 2008 11:30 |
| MP3 Playeri Connection Problems preko USB | Wizosir | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 26. srpnja 2008 10:18 |
| LAN / Internet veza problemi | lloydwoodford91 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 26. svibanj 2008 05:38 |
| Internet veza problemi | jamcgee11 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 1. studeni 2007 03:13 |
| Thread Tools | |
| |