kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Hamachi probléma, rossz kapcsolat.

Reply

Téma eszközök
Old November 28, 2007, 16:27
Új tag Csoport

Nekem van egy nagy probléma a hamachi, valahányszor kapcsolatba a barátaim, az én kék nyíl, és mindig lefelé néz, és amikor focizni jászol én mindig rúgott, mert a kapcsolat olyan rossz.

Nem tudom, mi a probléma, és én próbáltam szinte mindent.
Van valakinél néhány ötletet, vagy van valami hülye / könnyű dolog, én csak elfelejtettem, mit tegyek? Lehet, hogy van valami köze az én otthoni hálózatot, mert működik az iskolában?

Köszönöm a segítségét
Old Január 24 2008, 14:29
Csoport tagja

Soha nem volt probléma a hamachi ..
Így én hiszem, hogy a hálózaton.
Használnak vezeték nélküli, vagy kábel?
Ha vezeték nélküli, győződjön meg róla, hogy a nem messze a jel érkezik, vagy hogy nem megy, ha sok falakkal (volt ez a probléma a régi szobámban)
Ha kábelt használ, győződjön meg róla, ez tesz a jobb, ha ez elveszíti, akkor romolhat a kapcsolat időről időre
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.