פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

Hamachi בעיות חיבור רע.

Reply

שרשרת כלים
Old 28 נובמבר 2007, 16:27
קבוצת חברות חדשות

Default Hamachi בעיות חיבור רע.

היי

יש לי בעיה גדולה עם Hamachi, אני כל הזמן להתחבר עם חברים שלי, החץ הכחול שלי הוא תמיד כלפי מטה, וכאשר אנחנו משחקים כדורגל אבוס אני תמיד בעט, כי הקשר כל כך רע.

אני לא יודע מה הבעיה, וניסיתי כמעט הכל.
יש למישהו כמה רעיונות, או שיש איזה טיפש / קל אני פשוט שכחתי לעשות? אולי יש משהו לעשות עם הרשת הביתית שלי, כי הוא עובד בבית הספר?

Thank you for your help
Old 24 ינואר 2008, 14:29
חבר קבוצת

Default Hamachi בעיות חיבור רע.

אני אף פעם לא היתה לי בעיה עם Hamachi ..
אז אני מניחה שזה הרשת.
האם אתה משתמש אלחוטית, או כבל?
אם אלחוטית, להיות בטוח שלך לא רחוק אותות בא, או שזה לא הולך אף על קירות רבים (היה לי את הבעיה בחדר הישן שלי)
אם אתה משתמש בכבלים, להיות בטוח שזה נכון לשים, אם זה להפסיד, היא עלולה ירידה חיבור מעת לעת
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Rainbow Six 3 עורב מגן hamachi chardukian PC & קונסולת משחקים 0 -28 במאי 2009 12:02
בעיות התחברות rocker9455 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 6 6 נובמבר 2008 11:30
נגני MP3 בעיות באמצעות חיבור USB Wizosir סאונד, רמקולים נגני MP3 & 1 26 יולי 2008 10:18
LAN / בעיות התחברות לאינטרנט lloydwoodford91 רישות, מודמים & VoIP 7 26 במאי 2008 05:38
בעיות התחברות לאינטרנט jamcgee11 רישות, מודמים & VoIP 1 ב -1 בנובמבר 2007 03:13
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.