![]() |
|
| |||
| |||
| היי יש לי בעיה גדולה עם Hamachi, אני כל הזמן להתחבר עם חברים שלי, החץ הכחול שלי הוא תמיד כלפי מטה, וכאשר אנחנו משחקים כדורגל אבוס אני תמיד בעט, כי הקשר כל כך רע. אני לא יודע מה הבעיה, וניסיתי כמעט הכל. יש למישהו כמה רעיונות, או שיש איזה טיפש / קל אני פשוט שכחתי לעשות? אולי יש משהו לעשות עם הרשת הביתית שלי, כי הוא עובד בבית הספר? Thank you for your help |
|
| |||
| |||
| אני אף פעם לא היתה לי בעיה עם Hamachi .. אז אני מניחה שזה הרשת. האם אתה משתמש אלחוטית, או כבל? אם אלחוטית, להיות בטוח שלך לא רחוק אותות בא, או שזה לא הולך אף על קירות רבים (היה לי את הבעיה בחדר הישן שלי) אם אתה משתמש בכבלים, להיות בטוח שזה נכון לשים, אם זה להפסיד, היא עלולה ירידה חיבור מעת לעת |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Rainbow Six 3 עורב מגן hamachi | chardukian | PC & קונסולת משחקים | 0 | -28 במאי 2009 12:02 |
| בעיות התחברות | rocker9455 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | 6 נובמבר 2008 11:30 |
| נגני MP3 בעיות באמצעות חיבור USB | Wizosir | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 26 יולי 2008 10:18 |
| LAN / בעיות התחברות לאינטרנט | lloydwoodford91 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 26 במאי 2008 05:38 |
| בעיות התחברות לאינטרנט | jamcgee11 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ב -1 בנובמבר 2007 03:13 |
| שרשרת כלים | |
| |