mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Hamachi problemų, blogas ryšys.

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 28, 2007, 16:27
Naujas Narys

Default Hamachi problemų, blogas ryšys.

Ei

Turiu didelę problemą su hamachi, kiekvieną kartą jungiantis su mano draugais, mano rodyklės mėlynos ir visada nukreipti žemyn, ir kai mes žaisti futbolą šieną gaunu spirti, todėl ryšys yra labai blogai.

Nežinau, kokia yra problema, ir aš bandžiau beveik viską.
kas turite kokių idėjų, ar yra ten kai kvailas / paprastas dalykas, i just forgot to do? Gal tai turi kažką daryti su savo namų tinklą, nes jis veikia ne mokykloje?

Thank you for your help
Old Sausis 24, 2008, 14:29
Narys

Default Hamachi problemų, blogas ryšys.

Aš niekada nebuvo problema su hamachi ..
Taigi aš Guess it's tinklo.
Ar naudojate bevielį, ar kabelis?
Jei bevielis, reikia įsitikinti, kad jūsų ne toli nuo signalas ateina iš, arba kad ji neturi eiti nors ir daug sienelės (turėjau šią problemą, mano senas kambarį)
Jei jūs naudojate kabelį, įsitikinkite, kad tai įgyvendinti teisę, jei ji prarasti, jis gali sumažėti laikas nuo laiko atžvilgiu
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.