rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Hamachi problemy, złe połączenie.

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 listopada 2007, 16:27
Nowe państwa grupy

Hej

Mam duży problem z hamachi, co i raz połączyć się z przyjaciółmi, moja jest niebieska strzałka skierowana w dół i zawsze, i kiedy gramy i żłobie zawsze kopania piłki nożnej, ponieważ połączenie jest tak źle.

Nie wiem na czym polega problem, a ja starałem prawie wszystko.
Ktoś ma jakieś pomysły, czy też jest jakiś głupi / easy thing i zapomniał zrobić? Może to mieć coś wspólnego z siecią domową, ponieważ działa w szkole?

Dziękujemy za pomoc
Old 24 stycznia 2008, 14:29
Członek grupy

Nigdy nie miałem ten problem z hamachi ..
Tak będzie Sądzę, że to w sieci.
Czy korzystasz z sieci bezprzewodowej lub kabla?
jeśli bezprzewodowej, upewnij się, że nie daleko od sygnału pochodzi, lub, że nie wychodzi choć do wielu ścian (miałem ten problem w moim starym pokoju)
Jeśli używasz kabla, mieć pewność, że wprowadzone w prawo, jeśli jest to stracić, może odrzucić połączenie od czasu do czasu
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.