menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Hamachi problémy, zlé spojenie.

Reply

Thread Tools
Old 28. novembra 2007, 16:27
Nový člen skupiny

Default Hamachi problémy, zlé spojenie.

Hej

Mám veľký problém s hamachi, zakaždým aj spojiť sa s kamarátmi, môj arrow je modrý a vždy smerom nadol, a keď budeme hrať futbal aj jasliach vždy kopl, pretože spojenie je veľmi zlé.

Neviem, aký problém sa jedná, a já sa pokúsil o takmer všetko.
Má niekto nejaké nápady, alebo je tam nejaké stupidní / ľahká vec som zabudol urobiť? Možno to má čo robiť s mojou domácej sieti, pretože to funguje v škole?

Ďakujeme vám za vašu pomoc
Old 24 január 2008, 14:29
Člen Skupina

Default Hamachi problémy, zlé spojenie.

Nikdy som tento problém s hamachi ..
Tak som sa odhadnúť, je to vo vašej sieti.
Máte použitie bezdrôtových, alebo kábel?
ak bezdrôtové byť istí, že vaša ne ďaleko od signálu pochádza z, alebo že nemá ísť aj keď pre mnohých steny (Mal som tento problém v mojom starom izbe)
Ak používate kábel, uistite sa, že je to dať do poriadku, ak to stratí, môže klesnúť pripojenie čas od času
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Rainbow Six 3 Raven štít hamachi chardukian PC a herné konzoly 0 28. mája 2009 12:02
Problémy s pripojením rocker9455 Virus, spyware a bezpečnosť 6 6. novembra 2008 11:30
MP3 prehrávače problémy s pripojením cez USB Wizosir Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 26. júla 2008 10:18
LAN / Internet pripojenie problémy lloydwoodford91 Siete, Modemy & VoIP 7 26. mája 2008 05:38
Internet pripojenie problémy jamcgee11 Siete, Modemy & VoIP 1 1. novembra 2007 03:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.