![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Mám veľký problém s hamachi, zakaždým aj spojiť sa s kamarátmi, môj arrow je modrý a vždy smerom nadol, a keď budeme hrať futbal aj jasliach vždy kopl, pretože spojenie je veľmi zlé. Neviem, aký problém sa jedná, a já sa pokúsil o takmer všetko. Má niekto nejaké nápady, alebo je tam nejaké stupidní / ľahká vec som zabudol urobiť? Možno to má čo robiť s mojou domácej sieti, pretože to funguje v škole? Ďakujeme vám za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Nikdy som tento problém s hamachi .. Tak som sa odhadnúť, je to vo vašej sieti. Máte použitie bezdrôtových, alebo kábel? ak bezdrôtové byť istí, že vaša ne ďaleko od signálu pochádza z, alebo že nemá ísť aj keď pre mnohých steny (Mal som tento problém v mojom starom izbe) Ak používate kábel, uistite sa, že je to dať do poriadku, ak to stratí, môže klesnúť pripojenie čas od času |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rainbow Six 3 Raven štít hamachi | chardukian | PC a herné konzoly | 0 | 28. mája 2009 12:02 |
| Problémy s pripojením | rocker9455 | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 6. novembra 2008 11:30 |
| MP3 prehrávače problémy s pripojením cez USB | Wizosir | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 26. júla 2008 10:18 |
| LAN / Internet pripojenie problémy | lloydwoodford91 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 26. mája 2008 05:38 |
| Internet pripojenie problémy | jamcgee11 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 1. novembra 2007 03:13 |
| Thread Tools | |
| |