менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Hamachi проблеми, погане з'єднання.

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 листопада 2007, 16:27
Нові члени групи

Default Hamachi проблеми, погане з'єднання.

Ей

У мене є велика проблема з хамачі, щоразу з'єднатися з моїм друзям, моїм стрілки сині і завжди повернуті вниз, і коли ми граємо у футболі я завжди отримати вересня ногами, тому що зв'язок настільки погано.

Я не знаю в чому проблема, і я спробував майже все.
хто-небудь є які-небудь ідеї, а чи є якісь дурні / Easy річ я просто забув це зробити? Може бути, є щось зробити з моєї домашньої мережі, тому що вона працює в школі?

Дякую вам за вашу допомогу
Old 24 січня 2008, 14:29
Член групи

Default Hamachi проблеми, погане з'єднання.

Я ніколи не мав проблем з хамачі ..
Тому я припускаю, що це ваша мережа.
Чи ви бездротової або кабель?
якщо бездротова, переконайтеся, що ваш не далеко від сигнал надходить від, або що він не йде, хоча багато хто стіни (я була ця проблема на мій старий номер)
Якщо ви використовуєте кабель, щоб переконатися в його покласти в права, якщо вона програє, вона може відмовитися від зв'язку час від часу
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Rainbow Six 3 Raven Shield хамачі chardukian PC & консоль Gaming 0 28 травня 2009 12:02
Проблеми з підключенням rocker9455 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 6 6 листопада 2008 11:30
MP3 плеєри проблем підключення через USB Wizosir Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 26 липня 2008 10:18
LAN / проблеми підключення до Інтернету lloydwoodford91 Мережа, Модеми & VoIP 7 26 травня 2008 05:38
Проблеми підключення до Інтернету jamcgee11 Мережа, Модеми & VoIP 1 1 листопада 2007 03:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.