по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Твърд диск пространство и други неща

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 юни 2009 г., 05:52
Новите държави Група

Default Твърд диск пространство и други неща

Здравейте, днес бях unzipping файл в моя компютър и Имам съобщение за грешка, unsuficient дисково пространство, но преписката е била само 1,5 GB и аз имам 40 GB свободно на моя диск o.0 имах това предупреждение 3 пъти по-малко 5 минути след това.

диска е и доста нов, му един SEAGATE 250gb за лаптоп, купих го преди 3 месеца.

Също така, аз мисля, че Windows функция, която контролира портове не работи, защото, когато се използва една програма, която използва много пристанища (виелица кръпка за изтегляне напр.) всичките ми други онлайн APS DONT работят като xfire, пара, други и след като перка Иш изтеглянето трябва да чакам като 5 минути за да възстановите нормалната експлоатация на тези програми o.0

редактирате, и днес ми Firefox започна не реагира на случаен принцип, когато отворите нов раздел, или нещо, на екрана се "whiteish" за 10 секунди и след това той започва да работи отново: 3
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Външен твърд диск казва Не е достатъчно място, когато има Ясно ли е! mctw Дискове & сменяемите носители 1 7 юли 2009 12:06
При нужда от помощ при намиране на правото твърдия диск външните заграждение bakeddonut Дискове & сменяемите носители 5 10 ноември 2008 18:02
Твърд диск пространство грешка pfoster23681 Общи Софтуер Чат 6 3 Jul 2008 10:00
Помощ с твърд диск antbann Общи Софтуер Чат 4 16-то Март 2008 19:51
Извличане на нещата от по-възрастните твърдия диск chrismorris730 Дискове & сменяемите носители 2 11 Feb 2008 19:40
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc