menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Pevný disk prostor a jiných věcí

Reply

Thread Nástroje
Old 5. června 2009, 05:52
Nový člen skupiny

Ahoj, dnes jsem byl unzipping soubor ve svém počítači a jsem chybovou zprávu, unsuficient disku, ale soubor byl pouze 1,5 gb a mám 40 GB volného na mém disku o.0 jsem varování, že 3 krát méně poté 5 min.

disku je také poměrně nová, její jeden Seagate 250gigabajt pro notebook, koupil 3 měsíci.

Také si myslím, že okna, která ovládá funkce portů nefunguje, protože i při použití programu, který používá mnoho portů (blizard náplast Downloader například.) všech mých dalších online aps dont práce rád Xfire, páry atd. a po něm i fin ish stahování i muset počkat, jako 5 minut obnovit normální provoz na těchto programech o.0

upravit, a to i dnes začala moje firefox nereaguje náhodně, když jsem otevřít novou kartu, nebo něco, na obrazovce se "whiteish" za 10 sekund a pak začne pracovat znovu: 3
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.