Σκληρός δίσκος χώρο και άλλα πράγματα Γεια σου, σήμερα ήμουν unzipping ένα αρχείο στην επιφάνεια εργασίας μου και πήρα ένα μήνυμα λάθους, unsuficient χώρο στο δίσκο, αλλά το αρχείο ήταν μόνο 1,5 GB και έχω 40 GB ελεύθερο μου δίσκο o.0 θ προειδοποίησης που είχε 3 φορές σε λιγότερο από 5 λεπτά.
ο δίσκος είναι επίσης αρκετά νέο, το ένα Seagate 250GB για notebook, αγόρασε 3 months ago.
Επίσης, θεωρώ ότι η λειτουργία των Windows που ελέγχει τις θύρες δεν λειτουργεί γιατί όταν χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πολλά λιμάνια (χιονοστρόβιλος patch downloader για παράδειγμα.) όλες μου τις άλλες ηλεκτρονικές ΕΠΣ dont εργασίας όπως xfire, ατμού, κ.λπ., και μετά θ fin ish το κατεβάσετε θα πρέπει να περιμένετε 5 λεπτά ήθελε να επαναλάβει την κανονική λειτουργία σε εκείνα τα προγράμματα o.0
επεξεργαστείτε, επίσης σήμερα μου άρχισε firefox δεν ανταποκρίνεται τυχαία όταν θ ανοίξει μια νέα καρτέλα, ή κάτι τέτοιο, η οθόνη πηγαίνει "whiteish" για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα αρχίζει να δουλεύει ξανά: 3 |