μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Σκληρός δίσκος χώρο και άλλα πράγματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Ιουνίου 2009, 05:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σκληρός δίσκος χώρο και άλλα πράγματα

Γεια σου, σήμερα ήμουν unzipping ένα αρχείο στην επιφάνεια εργασίας μου και πήρα ένα μήνυμα λάθους, unsuficient χώρο στο δίσκο, αλλά το αρχείο ήταν μόνο 1,5 GB και έχω 40 GB ελεύθερο μου δίσκο o.0 θ προειδοποίησης που είχε 3 φορές σε λιγότερο από 5 λεπτά.

ο δίσκος είναι επίσης αρκετά νέο, το ένα Seagate 250GB για notebook, αγόρασε 3 months ago.

Επίσης, θεωρώ ότι η λειτουργία των Windows που ελέγχει τις θύρες δεν λειτουργεί γιατί όταν χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πολλά λιμάνια (χιονοστρόβιλος patch downloader για παράδειγμα.) όλες μου τις άλλες ηλεκτρονικές ΕΠΣ dont εργασίας όπως xfire, ατμού, κ.λπ., και μετά θ fin ish το κατεβάσετε θα πρέπει να περιμένετε 5 λεπτά ήθελε να επαναλάβει την κανονική λειτουργία σε εκείνα τα προγράμματα o.0

επεξεργαστείτε, επίσης σήμερα μου άρχισε firefox δεν ανταποκρίνεται τυχαία όταν θ ανοίξει μια νέα καρτέλα, ή κάτι τέτοιο, η οθόνη πηγαίνει "whiteish" για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα αρχίζει να δουλεύει ξανά: 3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος Λέει δεν υπάρχει επαρκής χώρος, όταν σαφώς υπάρχει! mctw Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 7 Ιουλ 2009 12:06
Στην ανάγκη για βοήθεια για να βρείτε δικαίωμα σκληρό δίσκο εξωτερικό περίβλημα bakeddonut Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 10 Νοε 2008 18:02
Ελεύθερου χώρου στο δίσκο σφάλμα pfoster23681 Γενικά Λογισμικό Chat 6 3η Ιουλ 2008 10:00
Βοήθεια με σκληρό δίσκο antbann Γενικά Λογισμικό Chat 4 16 Μαρ 2008 19:51
Ανάκτηση μεγάλα πράγματα από σκληρό δίσκο chrismorris730 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 11 Φεβ 2008 19:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.