manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Hard disk prostor i druge stvari

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2009, 05:52
Novi član grupe

Default Hard disk prostor i druge stvari

Hi there, danas sam bila unzipping sliku u mom desktopu i sam dobio poruku o pogrešci, unsuficient prostora na disku, ali je datoteka bila samo 1,5 gb a imam 40 GB free disk na moj o.0 ja je upozorenje da se 3 puta manje od 5 min.

disk je relativno nova, njena jedna SEAGATE 250GB za bilježnicu, kupi ga 3 months ago.

Također, mislim da prozore funkciju koja upravlja lukama ne radi, jer kad koristim program koji koristi mnoga lukama (mećava Downloader patch za npr..) sve moje druge online APS dont funkcionirati kao xfire, pare, itd. i nakon što sam FIN ish preuzimanje moram čekati poput 5 mins nastaviti normalan rad na tim programima o.0

uređivanje i danas započela moja krijesnica ne reagirati nasumce kad otvorite novi tab ili nešto, zaslon odlazi "whiteish" za 10 sekundi i onda opet počinje radni: 3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
External Hard Drive kaze Nije dovoljno prostora, kada postoji Jasno Je! mctw Drives & Izmjenjivi mediji 1 7. srpnja 2009 12:06
Kojima je potrebna pomoć u pronalaženju pravo vanjski hard disk kućišta bakeddonut Drives & Izmjenjivi mediji 5 10. studeni 2008 18:02
Hard disk space o pogrešci pfoster23681 Općenito Software Chat 6 3. srpnja 2008 10:00
Pomoć s tvrdim diskom antbann Općenito Software Chat 4 16. ožujak 2008 19:51
Oporavak stvari iz starijeg hard disk chrismorris730 Drives & Izmjenjivi mediji 2 11. veljača 2008 19:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.