kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Merevlemez hely, és egyéb dolgok

Reply

Téma eszközök
Old Június 5 2009, 05:52
Új tag Csoport

Default Merevlemez hely, és egyéb dolgok

Hello, ma voltam unzipping egy fájlt, az én asztali és kaptam egy hibaüzenetet, unsuficient lemezterület, de a fájl csak 1,5 GB-os és van 40 GB szabad én lemezt o.0 volt, hogy a figyelmeztetést 3-szor kevesebb mint 5 perc.

a lemez is viszonylag új, az a Seagate 250GB notebook, vettem 3 hónapja.

is, azt hiszem, a Windows funkciója vezérelhető a kikötőkben nem működik, mert amikor használja a programot, hogy használja sok port (Blizzard patch letöltő pl.) minden más online aps dont dolgozik mint Xfire-, gőz-, stb után én fin ish a letöltés azt kell várni, mint 5 perc, hogy újra normális működése az említett programok o.0

szerkeszthetjük is, ma én kezdődött a Firefox nem válaszol véletlenszerűen mikor nyit egy új fület, vagy valami, a képernyő is "whiteish" 10 másodpercig, majd elindul újra működik: 3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
External Hard Drive mondja nincs elég hely, ha egyértelműen! mctw Drives & Removable Media 1 7. július 2009 12:06
A szükséges segítséget a megállapítás jobb kamra külső merevlemez bakeddonut Drives & Removable Media 5 10. november 2008 18:02
Merevlemez hiba pfoster23681 General Chat szoftver 6 3. július 2008 10:00
Segítség a merevlemez antbann General Chat szoftver 4 16. március 2008 19:51
Beszedik a cucc egy idősebb merevlemezként chrismorris730 Drives & Removable Media 2 11. február 2008 19:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.