פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

שטח דיסק קשיח ועוד דברים

Reply

שרשרת כלים
Old 5 יוני 2009, 05:52
קבוצת חברות חדשות

Default שטח דיסק קשיח ועוד דברים

שלום לך, היום הייתי unzipping קובץ שולחן העבודה שלי, ויש לי הודעת שגיאה, unsuficient שטח דיסק, אך הקובץ היה רק 1.5 GB ויש לי 40 GB פנוי על הדיסק שלי כי היה לי o.0 אזהרה 3 פעמים פחות 5 דקות לאחר מכן.

הדיסק הוא גם די חדש, של א seagate 250GB של המחברת, קנו את זה לפני 3 חודשים.

כמו כן, אני חושב ש-Windows פונקציית שולטת יציאות הוא לא עובד, כי כאשר אני משתמש תוכנית שמשתמשת הרבה יציאות (תיקון ההורדה של blizzard לדוגמה.) כל אזור אחר מקוונים aps dont עובד כמו xfire, קיטור, וכו 'ואחרי אני מיצב איש ההורדה אני צריך לחכות כמו 5 דקות כדי לחדש את פעולת בדרך כלל על תוכניות אלה o.0

לערוך, גם היום שלי התחיל Firefox לא מגיב באופן אקראי כאשר אני פותח לשונית חדשה או משהו, המסך עובר "whiteish" במשך 10 שניות ואז זה מתחיל לעבוד שוב: 3
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כונן קשיח חיצוני אומר לא מספיק שטח, כאשר אין זה ברור! mctw כוננים & נשלפת 1 7 יולי 2009 12:06
זקוק לעזרה עם מציאת הזכות דיסק קשיח חיצוני קרפיף bakeddonut כוננים & נשלפת 5 -10 נובמבר 2008 18:02
הכונן הקשיח שטח שגיאה pfoster23681 כללי תוכנות צ 'אט 6 3rd יולי 2008 10:00
עזרה עם דיסק קשיח antbann כללי תוכנות צ 'אט 4 16th מרץ 2008 19:51
Recovering דברים ישנים של הכונן הקשיח chrismorris730 כוננים & נשלפת 2 11th פברואר 2008 19:40
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.