mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Kietajame diske ir kitų dalykų

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 5, 2009, 05:52
Naujas Narys

Default Kietajame diske ir kitų dalykų

Sveiki, šiandien buvau rozpakowywania mano darbastalio failą ir gavau klaidos pranešimą, unsuficient diske, bet failas buvo tik 1,5 GB, ir aš be 40 GB diskas mano o.0 turėjau, kad įspėjimas 3 kartus mažesnis po 5 min.

diskas taip pat yra gana naujas, jo Seagate 250GB nešiojamojo kompiuterio, nupirko 3 mėnesiai.

Taip pat, manau, kad langų funkcija, kuri valdo uostus neveikia, nes kai aš naudoju programą, kuri naudoja daug uostų (patch Blizzard Downloader for eg.) visų kitų savo interneto APS dont dirbti kaip Xfire, garo ir tt, ir po to i fin ish parsisiųsti turiu laukti kaip 5 min grįžti į normalų veikimą toms programoms o.0

redaguoti, ir šiandien mano Firefox pradėjo neatsako atsitiktinai, kai aš atidarau naują kortelę ar kažką, ekrano eina "whiteish" 10 sekundžių ir tada ji pradės vėl: 3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
External Hard Drive Says nepakanka vietos, kai yra akivaizdžiai! mctw Drives & Removable Media 1 7 liepa 2009 12:06
Reikia pagalbos ieškant teisę išorinio kietojo disko korpusas bakeddonut Drives & Removable Media 5 Lapkritis 10, 2008 18:02
Standžiajame diske klaidą pfoster23681 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 3 liepa 2008 10:00
Pagalba kietojo disko antbann BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 Kovas 16, 2008 19:51
Atstatymas Daiktai iš vyresnių kietąjį diską chrismorris730 Drives & Removable Media 2 11 vasaris 2008 19:40
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.