mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Hard disc de spaţiu şi de alte lucruri

Reply

Thread Tools
Old 5 iunie 2009, 05:52
Noile state Group

Default Hard disc de spaţiu şi de alte lucruri

Bună ziua, azi am fost unzipping un fişier în spaţiul de lucru şi am primit un mesaj de eroare, unsuficient spatiu pe disc, dar dosarul a fost de numai 1,5 GB si am 40 GB liber pe disc o.0 am avut că avertisment de 3 ori în mai puţin apoi 5 minute.

discul este, de asemenea, destul de nou, sa o Seagate 250GB pentru notebook, a cumpărat-o 3 luni în urmă.

de asemenea, cred că Windows funcţia care controlează porturile nu este de lucru, pentru că atunci când folosiţi un program care utilizează multe porturi (viscol plasture Downloader, de exemplu.) toate celelalte online SPA dont lucru ca xfire, abur, etc si dupa ce l-am fin ISH de descărcare trebuie să aştept ca 5 minute pentru a relua operarea normală cu privire la aceste programe o.0

edita, de asemenea, azi mi Firefox început nu răspunde în mod aleatoriu, atunci când am deschis un nou tab sau ceva de genul asta, pe ecran se "whiteish" timp de 10 secunde şi apoi de a începe din nou de lucru: 3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.