![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти хора Имам нужда от помощ, аз трябваше да възстановите системата на компютъра ми миналата седмица, Compaq Presario, който работи добре, но сега аз не мога да вляза в програми, файлове изглежда са изчезнали навсякъде! Аз само наистина трябва ми interent работа, програмата и драйвери навик деинсталирате или да преинсталирате или работа! иконите са все още там, но арго намирам на определени файлове. Мисля, че си на софтуер за модем, тъй като не се показва в Add / Remove Hardware Има ли все пак аз мога напълно рестартирате компютъра и да започнете да инсталирате отново? аз имам никакъв точки за възстановяване всяка помощ ще бъде страхотно! благодарности |
|
| |||
| |||
| За съжаление това е система за възстановяване |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте използвали Compaq възстановяване, трябва да са възстановили вашия компютър обратно на фабричните настройки .... Използвахте ли или нещо друго?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, както направи на възстановяване ще трябва да инсталирате всички драйвери за вашия хардуер.
| |||
| |||
| Здравей, благодарение си един USB модем и работи със софтуер на CD интернет доставчиците, но то имам навик инсталирате или деинсталирате, тя беше campaq възстановяване използвате F10, Donno аз какво да направя .. |
|
| |||
| |||
| Така че, когато използвате CD, което дойде с вашия модем, което се случва, никаква грешка messgaes? Не го казвам просто ще се инсталира е твърде неясно. Като USB модем ще трябва да го включите в само след инсталиране на драйверите, то включва в предварително с предизвика проблеми. |
|
| |||
| |||
| Има сте влезли в с privelages Администратор? |
|
| |||
| |||
| и когато щракнете върху иконата, както обикновено ще го бих казал ... хх файла не е намерен, така и на CD инсталиран на друг компютър и копират всички програми през faultly върху My Computer, то сега има всички файлове, нямаше как го намери, но сега щракнете върху него и няма нищо .. деинсталирате и инсталирате казва, че не може да намери регистратура пила, и инсталация е анулиран, този с USB кабелът е изваден то работилница глоба дотогава той не показва никакви модем или водачи на контролния панел в мрежата и хардуер, като го прави по друг компютър. |
|
| |||
| |||
| Какво точно е съобщението за грешка, която се появява? Направете някое от програмите си работа? Били ли сте тичам против сканиране за вируси (ако той ще работи, че е)? може да имате EXE. сдружение проблем или вирус Таз |
|
| |||
| |||
| Може да опитате Нови exefix_xp.com тя може да реши проблема Таз |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows System Restore не работи | pest79456 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 11 | 9 Март 2009 18:55 |
| Помощ моля ви! Пълен System Restore | jro1384 | Windows операционни системи | 2 | 11 Jan 2009 05:56 |
| System Restore | cliffnook2000 | Windows операционни системи | 3 | 14 Jan 2008 00:34 |
| System Restore / система за възстановяване | ct122592 | Windows операционни системи | 1 | 2-ро Jan 2008 18:49 |
| Помощ! Разбирателство System Restore | max_151 | Windows операционни системи | 2 | 21 Юни 2007 14:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |