![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hi άτομα Χρειάζομαι βοήθεια, έπρεπε να αποκατασταθεί το σύστημα στον υπολογιστή μου την περασμένη εβδομάδα, Compaq Presario, το οποίο λειτούργησε καλά, αλλά τώρα δεν μπορώ να την πρόσβαση μου προγράμματα αρχεία φαίνεται να λείπουν σε όλη την χώρα! i μόνο χρειάζονται πραγματικά μου interent εργασίας, το πρόγραμμα και οι οδηγοί συνηθίζει απεγκατάσταση ή επανεγκατάσταση, ή για εργασία! οι εικόνες είναι ακόμα εκεί, αλλά επίκλισης βρείτε ορισμένα αρχεία. Νομίζω ότι το λογισμικό για το μόντεμ, διότι δεν προβάλλεται στην προσθήκη / αφαίρεση υλικού υπάρχει έτσι κι αλλιώς, μπορεί εντελώς επαναφέρετε τον υπολογιστή και να αρχίσει η εγκατάσταση; Δεν έχω τα σημεία επαναφοράς οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι καταπληκτικό! ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε Ήταν ένα σύστημα ανάκτησης |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν χρησιμοποιείται το Compaq Recovery, θα πρέπει να έχει αποκατασταθεί το PC σας πίσω στην εργοστασιακές ρυθμίσεις .... ή μήπως κάτι άλλο που θα χρησιμοποιήσετε;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι όπως κάνατε επαναφοράς θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για το σύνολο του υλικού σας.
| |||
| |||
| hi χάρη το ένα USB modem και λειτουργεί με το λογισμικό στο Διαδίκτυο πάροχοι cd, αλλά συνηθίζει να εγκαταστήσετε ή να απεγκαταστήσετε, ήταν η ανάκτηση campaq χρησιμοποιώντας F10, i donno τι να κάνουν .. |
|
| |||
| |||
| Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε το CD που συνοδεύει το μόντεμ σας τι συμβαίνει, κάθε λάθος messgaes; Λέγοντας δεν θα τα εγκαταστήσετε είναι υπερβολικά ασαφής. Όντας ένα USB μόντεμ σας θα πρέπει επίσης να συνδέσετε σε αυτό μόνο μετά την εγκατάσταση των οδηγών, θηλυκωτήρια στην προηγούμενη με προκαλούν προβλήματα. |
|
| |||
| |||
| Είστε συνδεδεμένοι με Admin privelages; |
|
| |||
| |||
| καλά, όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο που θα σας συνήθως θα πω ... xx αρχείο δεν βρεθεί, γι 'αυτό το cd εγκατασταθεί σε άλλο υπολογιστή και να αντιγραφούν όλα τα προγράμματα πάνω σε faultly μου υπολογιστή, που έχει πλέον όλα τα αρχεία θα βρείτε couldnt, αλλά τώρα που κάνετε κλικ και δεν κάνει τίποτα .. απεγκατάσταση και εγκατάσταση λέει ότι δεν μπορεί να βρει το αρχείο μητρώου, και την εγκατάσταση είναι η ακύρωση, thats με usb UNPLUGGED λειτουργεί πρόστιμο μέχρι τότε δεν παρουσιάζει μόντεμ ή τους οδηγούς για την πίνακα ελέγχου στο δίκτυο και το υλικό, όπως το κάνει στον άλλον υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Τι ακριβώς είναι το μήνυμα λάθους που εμφανίζεται; Μήπως κάποιο από τα προγράμματά σας έργο; Έχετε τρέχει ένα αντι ιών (αν αυτό θα λειτουργήσει ότι είναι); μπορεί να έχετε ένα exe. πρόβλημα σύνδεσης ή ενός ιού TAZ |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε exefix_xp.com χρησιμότητα μπορεί να λύσει το πρόβλημα TAZ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επαναφορά συστήματος των Windows δεν λειτουργεί | pest79456 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 11 | 9 Μαρ 2009 18:55 |
| Βοήθεια παρακαλώ! Πλήρες Επαναφορά Συστήματος | jro1384 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 11 Ιαν 2009 05:56 |
| Επαναφορά Συστήματος | cliffnook2000 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 14 Ιαν 2008 00:34 |
| Επαναφορά Συστήματος / σύστημα ανάκτησης | ct122592 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Ιαν 2008 18:49 |
| Βοήθεια!! Κατανόηση Επαναφορά Συστήματος | max_151 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 21 Ιουν 2007 14:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |