![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi ljudi treba mi pomoć, ja je to sistem vratiti moj računalo je prošlog tjedna, Compaq Presario, koji je radio u redu, ali zatim ja licemjerje 'pristup moj kartoteka programe čini se da nedostaje sve više mjesto! ja stvarno potreba jedini moj internet radi, programa i vozači navika de-instalirati ili reinstalirati, ili na poslu! ikone su još uvijek tamo, ali licemjerje nađi određene datoteke. ja misliti svoj softver za modem, jer se ne prikazuje u Dodaj / ukloni hardver Ima li bilo kako ja potpuno mogu resetirati računalo i pokrenuti instalacija opet? ja nemaju točke vraćanja bilo koji pomoć bi bilo velik! hvala |
|
| |||
| |||
| Žao nam je to bio Sistem Ponovno dobivanje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste koristili Compaq oporavak, trebao bi imati naknađen računalo vratiti na tvorničke postavke .... Jeste li koristiti ili nešto drugo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budući da je kao što si učinio vratiti ćete morati instalirati upravljačke programe za svi hardver.
| |||
| |||
| hi hvala svoj usb modem i radi sa softverom na internet provideri cd, ali Internet navika uvesti koga u službu ili de-instalirati, to je bio oporavak campaq koristeći f10, ja donno šta raditi .. |
|
| |||
| |||
| Dakle, kada koristite CD koji ste dobili s modemom što se dogodi, bilo kakva pogreška messgaes? Rekavši to jednostavno neće instalirati je previše nejasan. Budući da je USB modem također ćete ga morati priključiti tek nakon instalacija vozač, plugging ga u prije sa uzrokovati probleme. |
|
| |||
| |||
| Jeste li prijavljeni sa Admin privelages? |
|
| |||
| |||
| dobro kada kliknete ikonu kao što obično bi to rekao ... xx datoteka nije pronađena, pa sam instalirao cd i na drugom računalu kopirati sve programe preko faultly na moj računalo, sada je sve datoteke ga mogao naći, ali sada ga kliknuti i ne radi ništa .. de-instalirati i instalacija kaže da ne može pronaći datoteku registar, a instalacija je otkazan, taj sa USB-unplugged Internet utvrde prekid sve do tada to ne pokazuje modem ili upravljačke programe na upravljačkoj ploči u mreži i hardveru, kao što to radi na drugom računalu. |
|
| |||
| |||
| Što točno se poruka o pogrešci koja se pojavljuje? Da li bilo koji od vaših programa rada? Jeste li trčanje protu-virus skandirati što (ako je to volja posao da je)? ste svibanj imati exe. udruga problem ili virus TAZ |
|
| |||
| |||
| Možete pokušati exefix_xp.com korisnost je svibanj riješiti problem TAZ |