![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello emberek Segítségre van szükségem, én a Rendszer-visszaállítás a számítógépet a múlt héten, Compaq Presario, ami rendben működött, de most már nem tudnak hozzáférni a programokat fájlokat úgy tűnik, hogy hiányzik az egész hely! Én csak igazán szükségük a Interent működik, a program és a járművezetők szokás eltávolítani vagy újratelepíteni, vagy a munka! Az ikonok még mindig ott van, de vidám talál bizonyos fájlokat. Azt hiszem, hogy a szoftver a modem, mivel nem jelenik meg a Hardver hozzáadása / eltávolítása van egyébként én tud teljesen alaphelyzetbe a számítógépet, és indítsa újra telepít? Nincs visszaállítási pontok any help would be great!? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Bocs ez egy rendszer-helyreállítási |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha használt a Compaq Recovery, be kellett volna vissza a számítógép vissza a gyári beállításokat .... vagy nem használ valami mást?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lény, mint te, a visszaállítás akkor telepíteni kell a gépjárművezetők az összes hardvert.
| |||
| |||
| szia köszi -a egy usb modem és szerkezet-val a szoftvert a CD internet szolgáltatók, de ez szokás telepíteni, vagy eltávolítani, ez volt a campaq hasznosítás segítségével F10, i donno mit tenni .. |
|
| |||
| |||
| Szóval, amikor használja a CD-t kapott a modem, mi történik, bármilyen hiba messgaes? Mondván, hogy most nem fog telepíteni túl homályos. , Hogy az USB-modemet is kell, hogy dugja csak illesztőprogramok telepítése után, megszüntetik azt a korábbi problémákat okozhat. |
|
| |||
| |||
| Are you bejelentkezett Admin privelages? |
|
| |||
| |||
| jól, ha rákattint az ikonra, ahogy általában azt is mondanám ... xx fájl nem található, tehát én beiktatott a CD-n, egy másik számítógépen és másolja át az összes programot-ra az én faultly számítógépet, most már az összes fájlt, hogy nem tudott találni, de most kattintson rá, és nem történik semmi .. letörlése és telepítése azt mondja, hogy nem találja a rendszerleíró fájlt, és a telepítés a lemondás, amit az usb unplugged ez szerkezet finom-ig, majd nem mutat modem vagy járművezetőknek a vezérlőpulton a hálózati és hardver, mint ez a másik számítógépen. |
|
| |||
| |||
| Pontosan mi a hibaüzenet jelenik meg? Hajtsa végre a program működik? Have you fuss egy anti-vírus átkutat (ha működni fog ez)? lehet, hogy egy exe. egyesület probléma vagy egy vírus Taz |
|
| |||
| |||
| Megpróbálhatod exefix_xp.com hálózatba segíthet megoldani a problémát Taz |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows rendszer-visszaállítás nem működik | pest79456 | Vírus, kémprogram és biztonság | 11 | 9. március 2009 18:55 |
| Kérem, segítsen! Teljes Rendszer-visszaállítás | jro1384 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 11. január 2009 05:56 |
| Rendszer-visszaállítás | cliffnook2000 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. január 2008 00:34 |
| Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási | ct122592 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 2. Jan 2008 18:49 |
| Segítség! Szerint a rendszer-visszaállítás | max_151 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 21. június 2007 14:10 |
| Téma eszközök | |
| |