![]() |
|
| |||
| |||
| היי אנשים אני צריך עזרה, אני צריך שחזור מערכת המחשב שלי בשבוע שעבר, Compaq Presario, אשר עבדה בסדר, אבל עכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים התוכניות שלי נראה חסר בכל מקום! אני רק באמת צריך לעבוד interent שלי, מנהלי התוכנית וונט או להסיר ולהתקין מחדש, או לעבוד! סמלים הם עדיין שם אבל צביעות למצוא קבצים מסוימים. אני חושב התוכנה שלה עבור המודם כפי שהיא אינה מופיעה ב 'הוספה / הסרה של חומרה האם יש בכל זאת אני יכול לאפס לחלוטין את המחשב ולהתחיל התקנה מחדש? אין לי נקודות שחזור כל עזרה יהיה נהדר! תודה |
|
| |||
| |||
| סליחה זה היה השחזור מערכת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם השתמשת השחזור קומפאק, זה היה צריך לשחזר המחשב בחזרה להגדרות המפעל .... השתמשת או משהו אחר?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להיות כמו שעשית לשחזר תצטרך להתקין מנהלי התקנים עבור החומרה שלך.
| |||
| |||
| היי תודה מודם USB ועובד עם תוכנות על CD ספקיות אינטרנט, אבל זה וונט להתקין, להסיר, או שלה, זה היה שחזור campaq באמצעות F10, אני donno מה לעשות .. |
|
| |||
| |||
| אז, בעת שימוש בתקליטור המצורף מה קורה עם המודם שלך, כל messgaes שגיאה? אומר את זה פשוט לא יתקין מדי מעורפל. להיות מודם USB תצטרך גם לחבר אותו רק לאחר התקנת מנהלי ההתקנים, חיבור עם אותו לפני לבעיות. |
|
| |||
| |||
| האם אתה מחובר באמצעות מנהלה privelages? |
|
| |||
| |||
| גם כאשר אתה לוחץ על הסמל כרגיל היה אומר את זה ... XX הקובץ לא נמצא, אז התקנתי CD במחשב אחר והעתיק את כל התוכניות על faultly למחשב שלי, עכשיו יש את כל הקבצים couldnt למצוא אותו, אבל עכשיו אתה לוחץ עליו ולא עושה כלום .. והתקנה והסרה אומר שלא ניתן למצוא את קובץ הרישום, ולאחר ההתקנה בוטלה, thats עם USB Unplugged זה עובד בסדר גמור עד אז זה לא מראה על המודם או מנהלי הרשת בלוח הבקרה והחומרה, כמו זה במחשב השני. |
|
| |||
| |||
| מה בדיוק הודעת השגיאה המופיעה? האם כל תוכניות העבודה שלך? האם אתה מפעיל סריקת אנטי וירוס (אם זה יעבוד)? ייתכן שיהיה exe. בעיה או וירוס העמותה טאז |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות את השירות exefix_xp.com זה עשוי לפתור את הבעיה טאז |