![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi people I need help, I had to System Restore "My Computer", praeitą savaitę, Compaq Presario, kuris dirbo gerai, bet dabar aš negaliu prieiti prie savo programas, failus, atrodo, trūksta visur! Aš tik tikrai reikia mano interent dirba, programos ir vairuotojų įprotis ištrinti ar įdiegti iš naujo, ar darbas! Ikona vis dar egzistuoja, bet cant rasti tam tikrus failus. Manau, kad jos dėl modemo, nes ji nerodo Pridėti įranga / Remove Hardware Ar vis tiek galiu visiškai iš naujo kompiuterį ir pradėti diegti naujo? Neturiu taškus Any help Būtų puiku! ačiū |
|
| |||
| |||
| Deja tai buvo atkūrimo sistemos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei naudojote Compaq išieškojimas, jis turėtų būti atkurtas kompiuterio grįžti į gamyklinius nustatymus .... ar Jūs naudojatės something else?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būti kaip tu atkurti reikės įdiegti tvarkykles, skirtas visiems jūsų kompiuterio.
| |||
| |||
| hi thanks savo USB modemas ir veikia kartu su interneto paslaugų teikėjų CD programinė įranga, tačiau įprotis įdiegti ar pašalinti ", buvo campaq išieškojimo naudojant F10, I donno, ką daryti .. |
|
| |||
| |||
| Taigi, jei jūs naudojate CD, atėjo su savo modemu, kas vyksta, bet klaidos messgaes? Sakydamas, kad tai tiesiog nebus įdiegti yra neaiškūs. Būdamas USB modemas Jums taip pat reikės prijungti tik įdiegus tvarkykles, prijungti jį su prieš tai gali sukelti problemų. |
|
| |||
| |||
| Ar jums prisijungti su administratoriaus privelages? |
|
| |||
| |||
| gerai, kai paspausite piktogramą, kaip jūs paprastai būtų tai pasakyti ... XX failas nerastas, todėl aš įdiegta kitame kompiuteryje kompaktinį diską ir nukopijuoti visas programas per faultly ant mano kompiuterio, dabar jau visi failai couldnt find, tačiau dabar jūs paspauskite ją ir nieko nedaro .. pašalinti ir įdiegti sako, kad negali rasti failo registrą ir montavimas yra atšauktas, thats su USB unplugged It works fine Iki tada Jis rodo ne modemo ar vairuotojams, valdymo skydelio tinklo ir įrangos, kaip ji ant kito kompiuterio. |
|
| |||
| |||
| Kas yra klaidos pranešimas, kad atrodo? Atlikite vieną iš savo programos darbą? Ar paleisti antivirusinę Scan (jei ji dirbs, kad yra)? Jums gali exe. Asociacijos problemą ar virusas Taz |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti exefix_xp.com naudingumas ji gali išspręsti problemą Taz |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows System Restore neveikia | pest79456 | Virus, Spyware & Security | 11 | 9 kovas 2009 18:55 |
| Help please! Visas System Restore | jro1384 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 11 sausis 2009 05:56 |
| Sistemos atkūrimas | cliffnook2000 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 14 sausis 2008 00:34 |
| System Restore / atkūrimo sistemos | ct122592 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 2 sausis 2008 18:49 |
| Help! Understanding System Restore | max_151 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Birželis 21, 2007 14:10 |
| Temos įrankiai | |
| |