![]() |
|
| |||
| |||
| hi people Man ir vajadzīga palīdzība, man bija sistēma atjaunot savu datoru pagājušajā nedēļā, compaq PRESARIO, kas strādāja ok, bet tagad es nevaru piekļūt savam programmas failiem, šķiet, trūkst visā vietā! Es tikai tiešām vajadzēs manu interent darba, programmu un draiveri paradis atinstalēt vai pārinstalēt, vai strādā! ikonas ir joprojām tur, bet aprunāt atrast dažus failus. Es domāju, ka tās programmatūra modems, jo tas neparādās pievienot / noņemt hardware Vai ir anyway es varu pilnīgi atiestatīt datora un sākt uzstādīšanu no jauna? Man nav atjaunošanas punktus any help būtu lieliski! pateicība |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet It Was System Recovery |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja izmantojāt Compaq reģenerāciju, tam vajadzētu būt atjaunota Jūsu datoram atpakaļ rūpnīcas iestatījumus .... vai tu izmanto kaut kas cits?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būt kā jūs atjaunot jums būs jāinstalē draiveri, lai visi jūsu aparatūru.
| |||
| |||
| hi thanks tā usb modemu un sadarbojas ar programmatūras interneta pakalpojumu sniedzējiem cd, bet tas paradis instalēt vai atinstalēt, tika campaq atgūšanu, izmantojot F10 i donno ko darīt .. |
|
| |||
| |||
| Tātad, kad jūs izmantojat CD, kas nāca ar modemu, kas notiek, kļūdu messgaes? Sakot, tas vienkārši nav instalēt ir pārāk neskaidrs. Būt USB modems jums būs arī pievienojiet to tikai pēc instalēšanas vadītājiem tapām to iepriekš ar radīt problēmas. |
|
| |||
| |||
| Vai esat pieteicies ar Admin privelages? |
|
| |||
| |||
| labi, kad noklikšķināt uz ikonas, kā jūs parasti būs tā teikt ... xx fails nav atrasts, tāpēc es instal cd uz citu datoru un nokopēt visas programmas, vairāk nekā uz manu faultly datoru, to tagad ir visi faili it couldnt atrast, bet tagad jūs noklikšķiniet uz tās, un tas nekas .. atinstalēt un instalējot saka, ka nevar atrast failu reģistra un uzstādīšana ir atcelts, thats ar usb atvienots It works fine up till tam tas neliecina par modemu vai vadītājiem par kontroles panelī pie tīkla un aparatūras, kā tas uz citu datoru. |
|
| |||
| |||
| Kas tieši ir kļūdas ziņojums, kas parādās? Vai kāds no jūsu programmu darbu? Vai jūs vadāt anti virus scan (ja tas darbosies, ka ir)? Jums var būt exe. apvienība problēmu vai vīrusu Taz |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu mēģināt exefix_xp.com lietderība tā var atrisināt problēmas Taz |