![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi ludzi Potrzebuję pomocy, musiałem przywracanie systemu Mój komputer w zeszłym tygodniu, Compaq Presario, które pracowały w porządku, ale teraz nie mogę uzyskać dostępu do programów, plików wydają się nie być w każdym miejscu! I tylko naprawdę potrzebuję interent pracy, program i sterowniki przyzwyczajenie odinstalować lub ponownej instalacji lub pracy! Ikony są nadal istnieje, ale cantomat znaleźć niektórych plików. Myślę, że jego oprogramowanie modemu, ponieważ nie jest wyświetlana w dodaj / usuń sprzęt jest tam tak mogę całkowicie zresetować komputer i uruchomić ponownie zainstalować? Nie mam żadnych punktów przywracania any help would be GREAT! dzięki |
|
| |||
| |||
| Niestety był to system odzyskiwania |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli używany Compaq Recovery, powinien on mieć przywrócone komputera z powrotem do ustawień fabrycznych .... czy też użyć czegoś innego?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Być jak ty przywrócić trzeba będzie zainstalować sterowniki do wszystkich urządzeń.
| |||
| |||
| hi thanks jego modem USB i współpracuje z oprogramowaniem na operatorów internetowych CD, ale to przyzwyczajenie zainstalować lub odinstalować, to campaq odzysku przy f10, I donno co zrobić .. |
|
| |||
| |||
| Tak więc podczas korzystania z dysku CD dostarczonego wraz z modemem, co się dzieje, każdy messgaes błąd? Mówiąc po prostu nie zainstaluje jest zbyt ogólnikowe. Jako modem USB należy również podłączyć go dopiero po zainstalowaniu sterowników, podłączając go we wcześniejszym z powodować problemy. |
|
| |||
| |||
| Czy jesteś zalogowany na privelages Admin? |
|
| |||
| |||
| także po kliknięciu ikony jak zwykle będzie to powiedzieć ... xx nie znaleziono pliku, tak ja zainstalowana na innym komputerze CD i skopiować wszystkie programy przez faultly na mój komputer, to teraz wszystkie pliki kulisy znaleźć, ale teraz ją kliknąć, a nic nie robi .. odinstalowanie i zainstalowanie mówi, że nie może odnaleźć pliku rejestru, a instalacja jest anulowana, thats z usb unplugged to działa dobrze aż do potem nie wykazuje modem lub sterowników w panelu sterowania w sieci i sprzętu, jak to jest na innym komputerze. |
|
| |||
| |||
| Czym dokładnie jest komunikat o błędzie wyświetlany? Czy któreś z pracy programów? Czy uruchomić skanowanie antywirusowe (jeśli to będzie działać to znaczy)? może być exe. Problem stowarzyszenia lub wirus Taz |
|
| |||
| |||
| Możesz spróbować narzędzia exefix_xp.com może rozwiązać problem Taz |
![]() |
|
| Zakładki |