![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj lidi já potrebovať pomôcť, musel som obnoviť systém môjho počítača z minulého týždňa, Compaq Presario, ktorá pracovala v poriadku, ale teraz som sa dostať k svojmu programy súbory Zdá sa, že chýba všade! já jen opravdu potřebuju interent prácu, programu a ovládačov zvyknutý odinštalovať alebo preinštalovať, alebo práca! Ikony sú tam stále, ale cant find určité súbory. Myslím, že jej softvér pre modem, pretože sa nezobrazuje v pridať / odobrať hardware Je tam kdekoľvek dokážem totálne resetovať počítač a spustite inštaláciu znova? Nemám žiadne body obnovenia any help would be great!! vďaka |
|
| |||
| |||
| Sorry It Was System Recovery |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste použili Compaq Oddych, že by mal znovu počítača späť do výrobného nastavenia .... alebo si použil niečo iné?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byť ako ste to urobil znova, budete musieť nainštalovať ovládače pre všetky vaše hardvér.
| |||
| |||
| hi vďaka jeho usb modem a pracuje so softvérom na cd poskytovateľa internetu, ale je zvyknutý inštalovať alebo odinštalovať, to bolo campaq oživenie pomocou f10, i donno čo robiť .. |
|
| |||
| |||
| Takže, ak použijete CD dodávané s modemom, čo sa stane, žiadne pochybenie messgaes? Hovorí, že jednoducho nebude inštalovať, je príliš vágna. Byť USB modem, budete musieť pripojiť ho až po inštalácii ovládačov, pripojením na predchádzajúcej s spôsobiť problémy. |
|
| |||
| |||
| Ste prihlásený s privelages Admin? |
|
| |||
| |||
| dobre, keď kliknete na ikonu, ako ste zvyknutí, že by sa povedať ... xx súbor nebol nájdený, tak aj inštalované cd na inom počítači a skopírovať všetky programy na moje faultly cez počítač, ale teraz má všetky súbory couldnt nájsť, ale teraz si kliknite na neho a nič nerobí .. odinstalovat a nainstalovat hovorí, že nemôže nájsť súbor databázy Registry, a inštalácia je zrušená, to je s usb unplugged to funguje pokutu až do tej doby nevykazuje modemu alebo ovládače na ovládacom paneli na sieť a hardvér, rovnako ako to robí na inom počítači. |
|
| |||
| |||
| Čo presne sa zobrazí chybové hlásenie, že? Vykonajte niektorý z vašich programov práce? Už ste spustiť anti počítačový vírus scan (ak to bude fungovať, že je)? môžete mať exe. Združenie problém alebo vírus Taz |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste skúsiť exefix_xp.com utility to môže vyriešiť problém Taz |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Obnovovanie systému nefunguje | pest79456 | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 9. marca 2009 18:55 |
| Pomôžte, prosím! Úplné Obnovovanie systému | jro1384 | Operačné systémy Windows | 2 | 11. január 2009 05:56 |
| Obnovovanie systému | cliffnook2000 | Operačné systémy Windows | 3 | 14. január 2008 00:34 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| Pomoc! Porozumenie Obnovovanie systému | max_151 | Operačné systémy Windows | 2 | 21. jún 2007 14:10 |
| Thread Tools | |
| |