![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок људи Треба ми помоћ, сам систем вратити мој рачунар је прошле недеље, компаније Цомпак пресарио, који је радио у реду, али сада не могу да приступи датотекама програма чини се да недостају по целом месту! ја стварно потреба само моје интернет ради, програм и дривер деинсталирам навика или наново, или раде! иконе су још увек тамо, али лицемјерје наћи одређене датотеке. Мислим да је њен програм за модем као што се не приказује у Додај / уклони хардвер Има ли било како ја могу потпуно ресетирати рачунар и покренути инсталацију опет? Немам тачке враћања било који помоћ би било сјајно! хвала |
|
| |||
| |||
| Жао нам је то био Сыстем Рецоверы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте користили Цомпак опоравак, она би требало да има обновљена рачунара назад на фабричке поставке .... Да ли сте користили или нешто друго?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да буде као што вратити ћете морати да инсталирате све дривер за ваш хардвер.
| |||
| |||
| бок хвала својим УСБ модем и ради са софтвером на интернет провидер цд, али навика инсталирате или деинсталирам, то је био опоравак цампак помоћу Ф10, И шта учинити ДОННА .. |
|
| |||
| |||
| Дакле, када користите ЦД који сте добили са вашим модемом што се дешава, било који грешка мессгаес? Рећи само неће инсталирате је превише нејасан. Да буде УСБ модем такође ћете морати прикључити у тек након инсталације драјвера, укопчавање га у претходним са узроковати проблеме. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте пријављени са Админ привелагес? |
|
| |||
| |||
| добро када кликнете икону као што обично би то рекао ... кскс датотека није пронађена, па сам инсталира цд и на другом рачунару копирате све програме преко фаултлы на моје рачунар, сада је све датотеке цоулднт га пронаћи, а сада вас кликните на њу и не ради ништа .. деинсталирања и инсталирања каже да не може пронаћи датотеку регистратора, а инсталација је отказан, тај са усб УНПЛУГГЕД То утврде прекид до тада Интернет показивање ниједан модем или возача на контролној табли у мрежи и хардверу, као што је то на другом рачунару. |
|
| |||
| |||
| Шта тачно се порука о грешци која се појављује? Да ли било који од ваших програма ради? Јесте ли покренути анти-вирус помно што (ако то воља посао која је)? ви мај имати ексе. Удружење проблем или вирус ТАЗ |
|
| |||
| |||
| Могло би то пробати ексефикс_ксп.цом комуналних мај решити проблем ТАЗ |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус Сыстем Ресторе не ради | пест79456 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 11 | 9 март 2009 18:55 |
| Плеасе хелп! Фулл Сыстем Ресторе | јро1384 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 11 јануар 2009 05:56 |
| Сыстем Ресторе | цлиффноок2000 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 14 јануар 2008 00:34 |
| Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы | цт122592 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2 јануар 2008 18:49 |
| Хелп! Разумевање Сыстем Ресторе | макс_151 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 21. јуна 2007 14:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |