![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
merhaba insan
i lüzum yardım etmek, hangi ok çalıştı sistem benim bilgisayar geri geçen hafta, Compaq Presario, vardı ama şimdi ben programları dosyaları erişemez biryere eksik gibi görünüyor! Ben sadece gerçekten kaldırmak veya yeniden yüklemek veya iş alışkanlık benim interent çalışma, program ve sürücüleri gerekiyor! simgeler belirli dosyaları bulmak hala orada ama cant vardır. i modem olarak eklemek içinde görünmüyor onun için yazılım / donanım kaldır düşünüyorum orada her durumda i tamamen bilgisayar sıfırlayabilirsiniz ve kurulumu yeniden başlatmak? Hiç geri yükleme noktaları var herhangi bir yardım would be great! teşekkürler |
|
|
|||
|
|||
|
Bir sistemi Kurtarma oldu Üzgünüz
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer Compaq Kurtarma, geri fabrika ayarlarına .... PC'nizi yeniden olmalıdır kullanılır ya da başka bir şey kullandı?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gibi yaptın bir tüm donanım sürücüleri yüklemeniz gerekecektir geri olmak.
|
|||
|
|||
|
merhaba teşekkürler
onun bir USB modem ve eserlerini internet sağlayıcıları CD yazılımı ile, ancak, yükleme veya kaldırma alışkanlık, bu campaq kurtarma F10 kullanarak oldu ne i .. DONNO yapmak |
|
|
|||
|
|||
|
Yani, bunun ne olur modeminiz ile birlikte gelen CD kullanıyorum, herhangi bir hata messgaes?
Sadece yüklenmez saying_it çok belirsiz. , Ve neden sorunları önce onu takmayı da takın sadece sürücüleri yükledikten sonra ihtiyacınız olacak bir USB modem olmak. |
|
|
|||
|
|||
|
Size Yönetici privelages ile giriş misiniz?
|
|
|
|||
|
|||
|
iyi tıkladığınızda simge olarak genellikle bunu söyleyebilirim ki ... xx bulunamadı, bu yüzden başka bir bilgisayarda yüklü cd ve kopyalanan tüm programlar üzerinde benim faultly bilgisayarınıza dosya, şimdi, onu bulmak couldnt tüm dosyalar var ama şimdi tıklayın ve hiçbir şey yok ..
kaldırıp yükleyerek bu dosyayı kayıt bulamadığını söylüyor ve kurulumu oldukça yapılması takılı USB ile thats o kadar o zamana kadar gayet iyi çalışıyor hiçbir modem veya sürücüleri kontrol panelindeki ağ ve donanım at gibi diğer bilgisayarda yok gösterir. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne tam olarak görünen hata mesajı nedir?
Herhangi programları çalışma mı? Bir anti virüs taraması çalıştırın mı (eğer yani çalışacaktır)? bir exe olabilir. Dernek sorunu veya bir virüs Taz |
|
|
|||
|
|||
|
Bunu sorunu çözebilir exefix_xp.com programı deneyebilirsiniz
Taz |