![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт люди Мені потрібна допомога, мені довелося відновлення системи "Мій комп'ютер" минулого тижня, Compaq Presario, яка працювала нормально, але зараз я не можу отримати доступ до файлів програмами, як видається, відсутній всюди! Я тільки дійсно потрібна моя interent робочої програми і драйвери звичай видалити або перевстановити або роботі! ікони все ще там, але нахиляє знайти певні файли. Я думаю, своє програмне забезпечення для модему як це не показувати в Add / Remove Hardware є в будь-якому випадку я можу повністю скинути комп'ютер і запустіть установку знову? У мене немає точки відновлення будь-яка допомога б здорово! спасибо |
|
| |||
| |||
| На жаль це була система відновлення |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви використовували Compaq відновлення, вона повинна була відновити ваш комп'ютер до заводських налаштувань .... або ви використовувати щось інше?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будучи, як ви робили відновити Вам потрібно встановити драйвери для всіх апаратних засобів.
| |||
| |||
| Привіт Спасибі своїх USB-модем і працює з програмним забезпеченням на CD інтернет-провайдерів, але це звичай установці або видаленні, було campaq відновлення, використовуючи F10, Я почім знаю, що робити .. |
|
| |||
| |||
| Таким чином, при використанні компакт-диску, що додається до модему, що відбувається, будь-яка помилка messgaes? Сказавши це просто не буде встановлювати надто розпливчасто. Будучи модему USB вам також необхідно буде підключити його тільки після установки драйверів, вставити його в попередню з викликати проблеми. |
|
| |||
| |||
| Ви увійшли до системи з адміністратором privelages? |
|
| |||
| |||
| а при натисненні на іконку, як ви це робите зазвичай було б сказати ... XX файл не знайдено, так що я встановив CD на інший комп'ютер і скопіювати всі програми, над faultly на моєму комп'ютері, тепер він має всі файли Couldnt знайти, але тепер ви клацніть по ній і нічого не робить .. Видалення та встановлення каже, що не може знайти файл реєстру, а також установка скасована, Thats з USB Unplugged Він відмінно працює до тих пір немає ніяких драйверів модему або на панель управління на мережі та обладнання, як це робить на іншому комп'ютері. |
|
| |||
| |||
| Що таке повідомлення про помилку, яка з'являється? Чи є в вашій роботі програми? Зіткнулися антивірусного сканування (якщо він буде працювати, що є)? EXE Ви можете мати. Проблема об'єднання або вірус Таз |
|
| |||
| |||
| Ви можете спробувати exefix_xp.com утиліта може вирішити проблеми Таз |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Відновлення системи не працює | pest79456 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 11 | 9 березня 2009 18:55 |
| Допомога будь ласка! Повне відновлення системи | jro1384 | Операційні системи Windows | 2 | 11 січня 2009 05:56 |
| Відновлення системи | cliffnook2000 | Операційні системи Windows | 3 | 14 січня 2008 00:34 |
| Відновлення системи / відновлення системи | ct122592 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 18:49 |
| Допоможіть! Розумінні "Відновлення системи" | max_151 | Операційні системи Windows | 2 | 21 червня 2007 14:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |