menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

NÁPOVĚDA prosím OCR programy jako Omni & Kurzweil

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2009, 21:01
Člen Skupina

Default NÁPOVĚDA prosím OCR programy jako Omni & Kurzweil

Mám textorial / revizní učení postižení smyslu, že jsem to slyšet, co jsem učení a rovněž číst nebo vidět. moje kolej používá program nazvaný Kurzweil a nuancí je program nazvaný OmniPage. Problém je, nemám peníze zaplatit za vymyšleného programu, aby se to vše a ještě více jsem jen podívat na open source verze nalezena jedna a to vyhledávání na Google a founnd rádi 20 hitů o OCR programy. Říkal jsem si, kde najdete recenze na všechny mé hledání se přišel s ničím. Chci, aby se zdržely použití freeware pro obouse důvodů mám nejraději open source. Mám kameru, která bude dělat pro scaning.

Heres, co jsem přišel s:
http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html
Znát žádné? bude to velmi pomoci.
Old 24. června 2009, 00:46
Dárce Skupina

Default NÁPOVĚDA prosím OCR programy jako Omni & Kurzweil

Tak pro začátek škůdce pupen, když napsal do svého místního Rady vlády, a řekl jim, že budete chtít pokračovat a dozvědět se více o počítačích I reccommened vás požádat je o jednu čas prostředků pro tento program. Pokud nelze získat tento program pak se budete muset dostat freeware program Pokud mohu najít jeden program, jako takový bude i post je zde hodně štěstí s lovem pro tento program.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.