μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

HELP Παρακαλώ OCR Προγράμματα Όπως Omni & Kurzweil

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2009, 21:01
Μέλος Ομάδα

Default HELP Παρακαλώ OCR Προγράμματα Όπως Omni & Kurzweil

Έχω textorial / auditorial μάθησης αναπηρία έννοια ότι θα ήθελα να ακούσω τι είμαι μάθηση και επίσης να διαβάσετε ή να το δω. κολέγιο μου χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Kurzweil και απόχρωση κάνει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται OmniPage. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώσει για το φανταχτερό πρόγραμμα που κάνει όλα αυτά και στη συνέχεια κάποιες είμαι απλά ψάχνει για ένα open source έκδοση βρέθηκαν ένα και έκανε μια αναζήτηση στο Google και founnd όπως επισκέψεις σε 20 προγράμματα OCR. Αναρωτιέμαι πού μπορώ να βρω σχόλια σχετικά με όλες μου τις αναζητήσεις τους έχει με τίποτα δεν ήρθε. Θέλω να απέχουν από τη χρήση δωρεάν για λόγους obouse Προτιμώ ανοικτού κώδικα. Έχω μια κάμερα που θα κάνουμε για την scaning.

Heres τι ήρθα με:
http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html
Ξέρεις κανένα? θα βοηθήσει τα μέγιστα.
Old 24 Ιουν. 2009, 00:46
Ομάδα Δωρητών

Default HELP Παρακαλώ OCR Προγράμματα Όπως Omni & Kurzweil

Λοιπόν για την έναρξη των παρασίτων μπουμπούκι, αν γράψετε με το Δήμο σας / κυβέρνηση και τους είπε ότι θα ήθελε να συνεχίσει και να μάθουν περισσότερα για τους υπολογιστές μου reccommened μπορείτε να τους ζητήσετε για μία μόνο φορά για τη χρηματοδότηση αυτού του προγράμματος. Αν λάβετε επίκλισης αυτό το πρόγραμμα, στη συνέχεια, θα πρέπει να έχετε ένα δωρεάν πρόγραμμα Αν μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα σαν τέτοια, θα είναι εδώ μετά την καλή τύχη με το κυνήγι για αυτό το πρόγραμμα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Χαιρετισμοί προγράμματα setishock Καθιέρωση Yourself Εδώ 4 1ο Δεκ. 2008 18:54
Νέα Προγράμματα Εγκατεστημένο; KanoakaVirus Λειτουργικά συστήματα Windows 4 6η Ιουλ 2008 03:48
Βάλτε όλα τα προγράμματα μου σε έναν δίσκο; pete21 Γενικά Λογισμικό Chat 3 10η Μαΐου 2008 05:09
Χρειάζεστε βοήθεια με την εκκίνηση των προγραμμάτων Βροντών Λειτουργικά συστήματα Windows 15 27 Νοε 2007 12:27
Ορισμένα προγράμματα για ορισμένες ξενιστών;; alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 6 4η Ιουν 2007 11:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.