manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Pomoć ugoditi OCR programi Poput Omni & Kurzweil

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 21:01
Member Group

Default Pomoć ugoditi OCR programi Poput Omni & Kurzweil

Imam textorial / auditorial Learning disability što znači da sam čuti što sam i uči čitati ili vidjeti. mom faksu koristi program zvan Kurzweil i utančanost čini program zvan OmniPage. Problem je da nemaju novaca za plaćanje fancy program koji sve to i onda sam samo neke tražite open source verzija pronađeno jedno i učinio pretraživanja na Googleu i founnd poput 20 pogodaka na OCR programe. Sam bio zadivljen, gdje mogu pronaći recenzije na njih sve moje upite je došao gore sa ništa. Želim da se suzdržite od korištenja freeware za obouse razloga ja radije open source. Imam fotoaparat koji će učiniti za scaning.

Heresu što sam došao gore sa:
http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html
Znati bilo koji? to će uvelike pomoći.
Old 24. lipnja 2009, 00:46
Donatorska Grupa

Default Pomoć ugoditi OCR programi Poput Omni & Kurzweil

Pa za početak štetnika pupoljak, ako ga je napisao na svoj općini / vlade i rekao im da bi željeli nastaviti i saznajte više o kompjuterima reccommened sam vas pitati ih za jedno vrijeme sredstva za ovaj program. Ako ne mogu nabaviti ovaj program tada, morat ćete dobiti freeware programa ako ne mogu naći ti jedan program kao takav JA htijenje pošta Internet ovdje Sretno s lov za ovaj program.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pozdrav programi setishock Uvesti Yourself Ovdje 4 1. prosinac 2008 18:54
Instaliran novi programi? KanoakaVirus Windows Operating Systems 4 6. srpnja 2008 03:48
Stavite sve moje programe na jednom disku? pete21 Općenito Software Chat 3 10. svibanj 2008 05:09
Trebate li pomoć s start-up programe Gromovnik Windows Operating Systems 15 27. studeni 2007 12:27
Određeni programi za određene web domaćini? alexderwolf Web Dizajn, Hosting & SEO 6 4. lipnja 2007 11:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.