![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam textorial / auditorial Learning disability što znači da sam čuti što sam i uči čitati ili vidjeti. mom faksu koristi program zvan Kurzweil i utančanost čini program zvan OmniPage. Problem je da nemaju novaca za plaćanje fancy program koji sve to i onda sam samo neke tražite open source verzija pronađeno jedno i učinio pretraživanja na Googleu i founnd poput 20 pogodaka na OCR programe. Sam bio zadivljen, gdje mogu pronaći recenzije na njih sve moje upite je došao gore sa ništa. Želim da se suzdržite od korištenja freeware za obouse razloga ja radije open source. Imam fotoaparat koji će učiniti za scaning. Heresu što sam došao gore sa: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html Znati bilo koji? to će uvelike pomoći. |
|
| |||
| |||
| Pa za početak štetnika pupoljak, ako ga je napisao na svoj općini / vlade i rekao im da bi željeli nastaviti i saznajte više o kompjuterima reccommened sam vas pitati ih za jedno vrijeme sredstva za ovaj program. Ako ne mogu nabaviti ovaj program tada, morat ćete dobiti freeware programa ako ne mogu naći ti jedan program kao takav JA htijenje pošta Internet ovdje Sretno s lov za ovaj program. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pozdrav programi | setishock | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 1. prosinac 2008 18:54 |
| Instaliran novi programi? | KanoakaVirus | Windows Operating Systems | 4 | 6. srpnja 2008 03:48 |
| Stavite sve moje programe na jednom disku? | pete21 | Općenito Software Chat | 3 | 10. svibanj 2008 05:09 |
| Trebate li pomoć s start-up programe | Gromovnik | Windows Operating Systems | 15 | 27. studeni 2007 12:27 |
| Određeni programi za određene web domaćini? | alexderwolf | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 4. lipnja 2007 11:27 |
| Thread Tools | |
| |