kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

SEGÍTSÉG Kérjük OCR program Mint Omni & Kurzweil

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 21:01
Csoport tagja

Default SEGÍTSÉG Kérjük OCR program Mint Omni & Kurzweil

Van textorial / tanulási nehézségekkel küzdő könyvvizsgálói jelentését, amit hallani, amit én tanulok, és olvasni, vagy látni. főiskolai használ nevű program Kurzweil és árnyalatot tesz nevű program OmniPage. A probléma az, én nem a pénz kell fizetnie a képzelet programot, amely mindent megtesz majd, hogy bizonyos vagyok, csak kerestem egy nyílt forráskódú változatát találta, és nem a keresés a Google-on és founnd, mint 20 találat OCR program. Arra gondoltam, ha megtalálom véleménye őket minden keres az jött ki semmi. Azt akarom, hogy tartózkodjanak a freeware a obouse okokból inkább a nyílt forráskódú. Nekem van egy kamera, amely nem a scaning.

Heres, amit kitaláltam:
http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html
Ismersz? ez nagy segítség.
Old Június 24 2009, 00:46
Donor Group

Default SEGÍTSÉG Kérjük OCR program Mint Omni & Kurzweil

Nos a start kártevőmentes BUD, ha azt írta a helyi tanács kormányzat és elmondta nekik, hogy azt szeretné, és többet szeretne megtudni a számítógép I reccommened kérje meg őket egy időben ez a program finanszírozását. Ha vidám kap ez a program, akkor meg kell egy ingyenes programot Ha nem találja meg egy programot, mint például fogom elküldeni itt a jó szerencsét a vadászat erre a programra.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Köszöntések programok setishock Itt mutasd meg magadat 4 1. december 2008 18:54
Új program telepítve? KanoakaVirus A Windows operációs rendszerek 4 6. július 2008 03:48
Tedd minden programot egy lemezre? pete21 General Chat szoftver 3 10. május 2008 05:09
Segítségre van szüksége induló programok Mennydörgő Jupiter A Windows operációs rendszerek 15 27. november 2007 12:27
Bizonyos programok egyes web hosts? alexderwolf Web Design, Hosting & SEO 6 4. június 2007 11:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.