![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van textorial / tanulási nehézségekkel küzdő könyvvizsgálói jelentését, amit hallani, amit én tanulok, és olvasni, vagy látni. főiskolai használ nevű program Kurzweil és árnyalatot tesz nevű program OmniPage. A probléma az, én nem a pénz kell fizetnie a képzelet programot, amely mindent megtesz majd, hogy bizonyos vagyok, csak kerestem egy nyílt forráskódú változatát találta, és nem a keresés a Google-on és founnd, mint 20 találat OCR program. Arra gondoltam, ha megtalálom véleménye őket minden keres az jött ki semmi. Azt akarom, hogy tartózkodjanak a freeware a obouse okokból inkább a nyílt forráskódú. Nekem van egy kamera, amely nem a scaning. Heres, amit kitaláltam: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html Ismersz? ez nagy segítség. |
|
| |||
| |||
| Nos a start kártevőmentes BUD, ha azt írta a helyi tanács kormányzat és elmondta nekik, hogy azt szeretné, és többet szeretne megtudni a számítógép I reccommened kérje meg őket egy időben ez a program finanszírozását. Ha vidám kap ez a program, akkor meg kell egy ingyenes programot Ha nem találja meg egy programot, mint például fogom elküldeni itt a jó szerencsét a vadászat erre a programra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Köszöntések programok | setishock | Itt mutasd meg magadat | 4 | 1. december 2008 18:54 |
| Új program telepítve? | KanoakaVirus | A Windows operációs rendszerek | 4 | 6. július 2008 03:48 |
| Tedd minden programot egy lemezre? | pete21 | General Chat szoftver | 3 | 10. május 2008 05:09 |
| Segítségre van szüksége induló programok | Mennydörgő Jupiter | A Windows operációs rendszerek | 15 | 27. november 2007 12:27 |
| Bizonyos programok egyes web hosts? | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 4. június 2007 11:27 |
| Téma eszközök | |
| |