פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

עזרה בבקשה OCR תוכניות כמו Omni & Kurzweil

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 21:01
חבר קבוצת

Default עזרה בבקשה OCR תוכניות כמו Omni & Kurzweil

יש לי textorial / למידה auditorial נכות כלומר יש לי לשמוע מה שאני לומד, וגם לקרוא או לראות את זה. מכללת שלי משתמשת תוכנית קרא Kurzweil ו גונית עושה תוכנית קרא OmniPage. הבעיה היא, אין לי כסף לממן את התוכנית אשליה כי לעשות את כל זה קצת ואז אני פשוט מחפש מקור פתוח גירסה נמצא אחד ועשה חיפוש ב-Google ו founnd כמו OCR 20 צפיות על תוכניות. תהיתי איפה אני יכול למצוא ביקורות על כל אותם החיפושים שלי יש ניגש בלי כלום. אני רוצה להימנע משימוש freeware עבור obouse סיבות אני מעדיף קוד פתוח. יש לי מצלמה, כי תבצע את scaning.

Heres מה חשבתי על:
http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html
כל הידעת?? זה יהיה מאוד לעזור.
Old 24 יוני 2009, 00:46
קבוצת תורמים

Default עזרה בבקשה OCR תוכניות כמו Omni & Kurzweil

טוב בשביל להתחיל לצוץ דבר, אם אתה כותב את המועצה המקומית / הממשלה ואמר להם כי אתה רוצה להמשיך וללמוד יותר במחשבים אני reccommened לך לשאול אותם למשך שעה אחת המימון עבור תוכנית זו. אם תוכנית זו צביעות לקבל לאחר מכן, תצטרך לקבל תוכנית freeware אם אני יכול למצוא את התוכנית כמו אחד כזה אני מוכן לפרסם אותו פה בהצלחה עם ציד עבור תוכנית זו.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ברכות תוכניות setishock ואציג את עצמך כאן 4 1st דצמבר 2008 18:54
תוכניות חדשות מותקנים? KanoakaVirus מערכות ההפעלה Windows 4 6 יולי 2008 03:48
שים את כל התוכניות שלי על דיסק אחד? pete21 כללי תוכנות צ 'אט 3 -10 במאי 2008 05:09
זקוק לעזרה עם start-up תוכניות Thunderer מערכות ההפעלה Windows 15 -27 נובמבר 2007 12:27
תוכניות מסוימות בוודאות האינטרנט המארח?? alexderwolf עיצוב אתרים, אירוח & SEO 6 4th יוני 2007 11:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.