![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי textorial / למידה auditorial נכות כלומר יש לי לשמוע מה שאני לומד, וגם לקרוא או לראות את זה. מכללת שלי משתמשת תוכנית קרא Kurzweil ו גונית עושה תוכנית קרא OmniPage. הבעיה היא, אין לי כסף לממן את התוכנית אשליה כי לעשות את כל זה קצת ואז אני פשוט מחפש מקור פתוח גירסה נמצא אחד ועשה חיפוש ב-Google ו founnd כמו OCR 20 צפיות על תוכניות. תהיתי איפה אני יכול למצוא ביקורות על כל אותם החיפושים שלי יש ניגש בלי כלום. אני רוצה להימנע משימוש freeware עבור obouse סיבות אני מעדיף קוד פתוח. יש לי מצלמה, כי תבצע את scaning. Heres מה חשבתי על: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html כל הידעת?? זה יהיה מאוד לעזור. |
|
| |||
| |||
| טוב בשביל להתחיל לצוץ דבר, אם אתה כותב את המועצה המקומית / הממשלה ואמר להם כי אתה רוצה להמשיך וללמוד יותר במחשבים אני reccommened לך לשאול אותם למשך שעה אחת המימון עבור תוכנית זו. אם תוכנית זו צביעות לקבל לאחר מכן, תצטרך לקבל תוכנית freeware אם אני יכול למצוא את התוכנית כמו אחד כזה אני מוכן לפרסם אותו פה בהצלחה עם ציד עבור תוכנית זו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ברכות תוכניות | setishock | ואציג את עצמך כאן | 4 | 1st דצמבר 2008 18:54 |
| תוכניות חדשות מותקנים? | KanoakaVirus | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 6 יולי 2008 03:48 |
| שים את כל התוכניות שלי על דיסק אחד? | pete21 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | -10 במאי 2008 05:09 |
| זקוק לעזרה עם start-up תוכניות | Thunderer | מערכות ההפעלה Windows | 15 | -27 נובמבר 2007 12:27 |
| תוכניות מסוימות בוודאות האינטרנט המארח?? | alexderwolf | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | 4th יוני 2007 11:27 |
| שרשרת כלים | |
| |