![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu textorial / Revizijos mokymosi negalią reiškia, kad aš turiu klausytis, ką aš mokytis ir skaityti ar matyti. Mano koledžas naudoja programą pavadinimu Kurzweil ir niuansų daro programa, vadinama OmniPage. Problema ta, aš neturiu pinigų, kad sumokėti už Fancy programa, kuri daro viską, ir tada kai aš tik ieškau atviro kodo versija rasti vieną ir padarė "Google" paiešką ir founnd kaip 20 kartų, OCR programomis. I was wondering, kur galiu rasti atsiliepimai apie juos visus mano paieškų buvo atėjo nieko. Norėčiau susilaikyti nuo Freeware už obouse priežasčių Norėčiau atviro kodo. Turiu kamera padarys scaning. Heres ką aš atėjo kartu su: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html Žinau bet? bus labai naudinga. |
|
| |||
| |||
| Na, prasideda pumpurų kenkėjo, jei jis parašė savo vietos tarybos ir vyriausybių, ir jiems pasakė, kad to norite ir toliau gauti daugiau informacijos apie kompiuterius aš reccommened galite paprašyti juos vienu metu finansuoti šią programą. Jei negalite gauti šią programa, tada jums reikės gauti nemokama programa, jei aš galiu surasti jus viena programa, kaip pvz i will post it here sekmes su šios programos medžioklei. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sveikinimai programos | setishock | Introduce yourself here | 4 | 1 gruodis 2008 18:54 |
| Naujas programas, įdiegtas? | KanoakaVirus | Windows "operacinės sistemos | 4 | 6 liepa 2008 03:48 |
| Patalpinkite visus mano programos viename diske? | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Gegužė 10, 2008 05:09 |
| Need Help with start-up programas | Perkūnas | Windows "operacinės sistemos | 15 | Lapkritis 27, 2007 12:27 |
| Tam tikras programas dėl tam tikrų interneto visagalis? | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 4 birželis 2007 11:27 |
| Temos įrankiai | |
| |