![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir textorial / auditorial garīgi traucējumi un tas nozīmē, ka man dzirdēt to, ko es esmu mācīšanās, kā arī lasīt vai redzēt. koledžas lieto programmu, ko sauc Kurzweil un nianse padara programmu, ko sauc OmniPage. Problēma man nav naudas, lai samaksātu par brīvi izvēlētu programmu, kas to visu, un tad dažas es vienkārši meklēju atvērtā pirmkoda versija atrodama viens un tas meklēšanu Google un founnd kā 20 hits no OCR programmas. Man bija jautājums, kur es varu atrast recenzijas par viņiem visiem maniem meklējumiem ir nāca klajā ar neko. Es gribu atturēties no freeware par obouse iemeslu dēļ es gribētu open source. Man ir kamera, kas būs darīt scaning. Heres to, kas man nāca klajā ar: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html Know jebkurš? tas ļoti palīdzēs. |
|
| |||
| |||
| Labi sākt augu ziedpumpuru, ja jūs wrote jūsu vietējā pašvaldībā / valdības un viņiem teicu, ka jūs vēlētos turpināt un uzzināt vairāk par datoriem, es reccommened jūs lūgt tos vienu reizi finansējumu šai programmai. Ja Jūs nevar saņemt šajā programmā tad jums būs nepieciešams saņemt freeware programma, ja es to varu atrast Jums vienu programmu, piemēram, šāds Es post to šeit labu veiksmi ar medībām šajā programmā. |
![]() |
|
| Bookmarks |