![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam textorial / rewizyjny nauki niepełnosprawności oznacza, że muszę słuchać tego, co mam nauki, a także przeczytać lub zobaczyć. moja szkoła używa programu o nazwie Kurzweil niuans i sprawia, że program o nazwie OmniPage. Problemem jest to, że nie mam pieniędzy, aby zapłacić za program, który fancy, że zrobi wszystko, a następnie niektórych jestem po prostu szukasz open source wersji znaleźć jedną i nie wyszukiwania w Google i founnd jak 20 trafienia w programach OCR. I zastanawiałem się, gdzie mogę znaleźć opinii na ich temat wszystkich moich poszukiwań nie wyszły z niczym. Chcę do powstrzymania się od stosowania freeware dla obouse powodów Wolę open source. Mam aparat, który będzie nie do scaning. Heres what I wyruszyli z: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html Know żadnych? będzie w dużym stopniu pomóc. |
|
| |||
| |||
| Więc na początku szkodników BUD, jeśli napisał do lokalnej rady / rządu i powiedział im, że chcesz kontynuować i dowiedzieć się więcej na komputerach reccommened I ty ich zapytasz o jeden raz finansowania tego programu. Jeśli cant następnie pobrać ten program, trzeba będzie uzyskać darmowy program Jeśli mogę znaleźć jednego programu, takich jak będę go tutaj szczęście z polowania na ten program. |
![]() |
|
| Zakładki |