![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am textorial / învăţare handicap sensul de control pe care le-am auzit ce-am să am de învăţare şi, de asemenea, citi sau vedea. meu colegiu foloseşte un program numit Kurzweil şi nuanţă face un program numit OmniPage. Problema e ca nu am bani să plătesc pentru amatorii de sport program care face toate că şi atunci unele sunt doar caută un open source găsit o versiune şi a făcut o căutare pe Google şi founnd ca 20 de hit-uri pe programe OCR. Mă întrebam unde pot gasi comentarii pe toate le meu de căutări a venit cu nimic. Vreau să se abţină de la folosirea freeware pentru obouse motive Prefer open source. Eu am un aparat de fotografiat, care va face pentru a scaning. Heres ce-am venit cu: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html Know orice?? aceasta va ajuta foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Ei bine pentru un start Pest Bud, dacă l-aţi scris la Consiliul Local / Guvernul şi le-a spus că ar vrea să-şi continue şi să înveţe mai mult pe calculatoare I reccommened vă adresaţi-le pentru o un timp de finanţare pentru acest program. Dacă cant apoi descărca acest program, va fi nevoie pentru a obţine un program freeware Dacă aş putea să vă găsească un astfel de program ca i se va posta-o aici noroc cu vânătoare pentru acest program. |
![]() |
|
| Marcaje |