menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

NÁPOVEDA prosím OCR programy ako Omni & Kurzweil

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2009, 21:01
Člen Skupina

Mám textorial / revízna učenia postihnutia zmysle, že som to počuť, čo som učenia a tiež čítať alebo vidieť. moje koľaj používa program nazvaný Kurzweil a nuance je program nazvaný OmniPage. Problém je, nemám peniaze zaplatiť za vymysleného programu, aby sa to všetko a ešte viac som len pozrieť na open source verzia nájdená jedna a to vyhľadávanie na Google a founnd radi 20 hitů o OCR programy. Hovoril som si, kde nájdete recenze na všetky moje hľadanie sa prišiel s ničím. Chcem, aby sa zdržali použitia freeware pre obouse dôvodov mám najradšej open source. Mám kameru, ktorá bude robiť pre scaning.

Heres, čo som prišiel s:
http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html
Poznať žiadne? bude to veľmi pomôcť.
Old 24. júna 2009, 00:46
Darcu Skupina

Tak pre začiatok škodcu Výhonok, keď napísal do svojho miestneho Rady vlády, a povedal im, že budete chcieť pokračovať a dozvedieť sa viac o počítačoch I reccommened vás požiadať je o jednu čas prostriedkov pre tento program. Ak nemožno získať tento program potom sa budete musieť dostať freeware program Ak môžem nájsť jeden program, ako taký bude aj post je tu veľa šťastia s lovom pre tento program.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.