мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Помоћ угодити ОПЗ програми Сличан Омни & Курзуеил

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 21:01
Мембер Гроуп

Default Помоћ угодити ОПЗ програми Сличан Омни & Курзуеил

Имам тексториал / аудиториал Леарнинг дисабилиты што значи да сам чути што сам и учи читати или видјети. мом факултету користи програм назван Курзуеил и утанчаност чини програм назван ОмниПаге. Проблем је да немају новаца за плаћање фанцы програм који све то и онда сам само неке тражите опен соурце верзија пронађено једно и учинио претраге на Гоогле-и фоуннд попут 20 погодака на ОПЗ програме. Сам био задивљен, где могу пронаћи рецензије на њих све моје упите је дошао горе са ништа. Желим да се суздржите од коришћења фрееуаре за обоусе разлога ја радије опен соурце. Имам фотоапарат који ће учинити за сцанинг.

Хересу што сам дошао горе са:
хттп://ууу.фреедоунлоадсцентер.цом/Сеарцх/оцр_с2.хтмл
Знати било који? то ће увелико помоћи.
Old 24. јуни 2009, 00:46
Донаторска Група

Default Помоћ угодити ОПЗ програми Сличан Омни & Курзуеил

Па за почетак штетника пупољак, ако га је написао на свој општини / владе и рекао им да би желели да настави и сазнајте више о компјутерима реццомменед сам вас питати их за једно време средства за овај програм. Ако не могу набавити овај програм тада, мораћете ћете добити фрееуаре програма ако не могу наћи ти један програм као такав ЈА воља фаст Интернет овде Срећно са лов за овај програм.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц