![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам тексториал / аудиториал Леарнинг дисабилиты што значи да сам чути што сам и учи читати или видјети. мом факултету користи програм назван Курзуеил и утанчаност чини програм назван ОмниПаге. Проблем је да немају новаца за плаћање фанцы програм који све то и онда сам само неке тражите опен соурце верзија пронађено једно и учинио претраге на Гоогле-и фоуннд попут 20 погодака на ОПЗ програме. Сам био задивљен, где могу пронаћи рецензије на њих све моје упите је дошао горе са ништа. Желим да се суздржите од коришћења фрееуаре за обоусе разлога ја радије опен соурце. Имам фотоапарат који ће учинити за сцанинг.
Хересу што сам дошао горе са: хттп://ууу.фреедоунлоадсцентер.цом/Сеарцх/оцр_с2.хтмл Знати било који? то ће увелико помоћи. |
|
|
|||
|
|||
|
Па за почетак штетника пупољак, ако га је написао на свој општини / владе и рекао им да би желели да настави и сазнајте више о компјутерима реццомменед сам вас питати их за једно време средства за овај програм. Ако не могу набавити овај програм тада, мораћете ћете добити фрееуаре програма ако не могу наћи ти један програм као такав ЈА воља фаст Интернет овде Срећно са лов за овај програм.
|