![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben textorial var / auditorial öğrenme özürü bu ben de okumak veya görmek ne öğrenme pm duymak gerekir anlamına gelir. üniversitemle bir program Kurzweil ve nüans adı kullanan bir program OmniPage adı yapar. Sorun ben fantezi programı ve daha sonra bazı Sadece açık kaynak sürümü için arıyorum tüm yapmak için ödeyeceğiniz para yoksa bir bulup bir arama yaptı Google ve OCR programı 20 isabet gibi founnd. Ben nerede onlara tüm aramalar değerlendirmeleri bulabilirsiniz merak ediyorum sahiptir şey çıkarırız. Ben açık kaynak tercih obouse nedenlerle ücretsiz kullanmaktan vazgeçmenizi istiyoruz. Bence scaning için yapacak bir kamera var. Heres ben neler geldi: http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html Biliyorum her? büyük yardımcı olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Eğer belediyeye yazdığı bir başlangıç Pest Şey için, dostum / hükümet ve devam ve bilgisayarlara Ben bu program için bir zaman finansmanı için onlara sormak reccommened daha fazla bilgi edinmek ister onlara. Eğer bu program elde cant, burada bu program için avcılık iyi şanslar bu yazı olacak gibi sevdiğim program ücretsiz programı Eğer bir bulabilirsiniz almak gerekir. |