менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

HELP Please OCR програм, як Omni & Курцвейл

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 21:01
Член групи

Default HELP Please OCR програм, як Omni & Курцвейл

Я textorial / аудиторської настанови в сенсі, що я повинен почути те, що я вчуся, а також читати або бачити. мій коледж використовує програму під назвою Курцвейл і нюансів робить програма під назвою OmniPage. Проблема в мене немає грошей, щоб заплатити за програму, яка фантазії робити все, що і те деякі я просто шукав вільну версію знайшли одне і зробив пошук на Google і founnd як 20 показів на програми OCR. Мені було цікаво, де я можу знайти відгуки на них усіх моїх пошуків прийшла ні з чим. Я хочу, щоб утримуватися від використання безкоштовного для obouse причин я віддаю перевагу відкритим вихідним кодом. У мене є камера, яка буде робити на сканування.

Херес, що я придумав:
http://www.freedownloadscenter.com/Search/ocr_s2.html
Знаю? Тим самим буде істотно допомогти.
Old 24 червня 2009, 00:46
Донор групи

Default HELP Please OCR програм, як Omni & Курцвейл

Ну, для початку шкідниками Bud, якщо б ви написали на ваш місцева рада / уряд, і розповів їм, що ви хотіли б продовжити і дізнатися більше про комп'ютери я reccommened ви запитайте їх за один раз для фінансування цієї програми. Якщо ви не можете отримати цю програму тоді, вам необхідно отримати безкоштовну програму Якщо я зможу знайти вас одна така програма, як мені буде розміщувати тут удачі в полюванні на цю програму.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Привіт програмах setishock Тут Introduce Yourself 4 1 грудня 2008 18:54
Нові програми встановлені? KanoakaVirus Операційні системи Windows 4 6 липня 2008 03:48
Покладіть всі мої програми на одному диску? pete21 General Software чат 3 10 травня 2008 05:09
Потрібна допомога при запуску програми Громовержець Операційні системи Windows 15 27 листопада 2007 12:27
Деякі програми для певних хостів Мережі? alexderwolf Веб дизайн, хостинг & SEO 6 4 червня 2007 11:27
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.